[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
有冇人覺得今個sem hhb多左人同嘈左好多
收CCN1005 EAS書兩本

藍色個本啱唔啱呀?
請問SOCIAL SCIENCE係咪3.3以上先叫穩陣D有INTERVIEW

好似city AIS ppp 過3.4 唔洗in都有機收offer

真心AIS都要3.4咩
eas II (health studies) group 202求204
收CCN1005 EAS書兩本

藍色個本啱唔啱呀?

我都唔知 問下人先
今日收到email 個list見到 summer eas 又冇得retake
仲諗住聽日遞表交
有冇人覺得今個sem hhb多左人同嘈左好多

嘈到仆街

女廁永遠排長龍 印野又多人排 之前都冇咁誇張
放新版ccn1008 stat書
tg @ABC6776
有冇人有intermediate accounting 厚到你唔信嗰本書

求舊書

出價200蚊一本

唔好太殘就得
HO b09a換B07c
FA b10b換b10a
有冇人有intermediate accounting 厚到你唔信嗰本書

求舊書

出價200蚊一本

唔好太殘就得

點搵你
上個post見到有巴打放ccn2003書 可唔可以tg我
Tg:hkccbook
請問SOCIAL SCIENCE係咪3.3以上先叫穩陣D有INTERVIEW

好似city AIS ppp 過3.4 唔洗in都有機收offer

真心AIS都要3.4咩

ppp好似dse英文有4/ielts 6.5 加cgpa 3.4先會in都唔in就收 ais就不嬲都冇interview 3.4 3.3可能已經係n手飯

真心AIS都要3.4咩

睇返database 3.5左右都no interview 3月-4月收offer
3.2x-3.3 收n手飯
當然啲數據都唔可以盡信

求舊書

出價200蚊一本

唔好太殘就得

點搵你

Tg stephello
有無人放fm書?
tg: thaliaaaa

我覺得唔穩
聽啲人講3.5或以上先穩
利申: social science cgpa 3.3

3.45 或以上
想問下有關Summer Sem 嘅問題

1. CCN2049 chinese and western cultures 同CCN2017 Introduction to Chinese Culture 邊個易讀?
2.Summer Sem 大約有幾多人take?無fd一齊讀group project 會唔會無groupmate?
eas II (health studies) group 202求204

平放紅色EAS書
$50可議

CCN2004 MO
CCN1008 STAT

CCN2121 IA

tg@kenneth12345
留名
收 2003 marketing easy2learn
email: kaman123820@gmail.com
想問下有關Summer Sem 嘅問題

1. CCN2049 chinese and western cultures 同CCN2017 Introduction to Chinese Culture 邊個易讀?
2.Summer Sem 大約有幾多人take?無fd一齊讀group project 會唔會無groupmate?

intro chinese culture 超爛cul舊年讀到仆街,gp pj A 左,assignment a 埋,竟然出B仆你個臭街,考試25分一條題目,都唔知點撚答,好撚on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞