[HKCC] 齊齊過3爆4 (9)

1002 回覆
11 Like 7 Dislike
嘩屌拉把好凍呀
tg hahahali
放fa stat mo
每本200
收mkt書 ccn2003 pm
屌你老母 Wilson Kwan

做乜事?

無呀 佢上堂成日搞gag 又唔好笑
書又唔講

我覺得佢教得幾好

我都覺得佢幾好
放fa書
有意留tg
有冇hm人試過冇報到個credit-based internship
過咗deadline 先知有得報 我認我戇鳩
冇報到會點架

咩credit-based internship?暑假果個CCN2155 Workplace Practicum?

我淨係知係summer 去做intern
但唔知係咪ccn2155
收 stat 1028書 tg @poooaa
嘩屌拉把好凍呀

反而覺得好悶熱
嘩屌拉把好凍呀

反而覺得好悶熱

今日好焗下
跪求小麗gender issue note
TG:gendernote
FA 好難
完全唔知做緊乜
利申:peggy教
想玩閃避球 但毒撚搵唔到人玩
想玩閃避球 但毒撚搵唔到人玩

陪你囉 但我唔係好識架咋
利申紅巴
1號打羽毛球比賽
收CCN1028
CCN2019書
Telegram:@Killerjo1234
嘩屌拉把好凍呀

反而覺得好悶熱

今日好焗下

其實今年啲冷氣唔係好掂 如果係yr2嘅就知上年嘅冷氣係凍好多 真係雪房嚟
收Financial Management 同叫IA書
https://t.me/hkcche
FA 好難
完全唔知做緊乜

FA緊係reg Barbara啦
FA其實都係記住晒邊d keywords配對邊d account title同埋邊個credit/debit姐,唔洗明佢up乜架
無知一問
想問下grad個陣嘅gpa 係點計數?
一啲3字頭2字頭嘅科 會唔會佔嘅比重大啲?

唔會 每科同樣都係係3credit
FA 好難
完全唔知做緊乜

FA其實都係記住晒邊d keywords配對邊d account title同埋邊個credit/debit姐,唔洗明佢up乜架

上年本身peggy 教
後尾轉咗barbara
Bu journal有interview未
FA 好難
完全唔知做緊乜

上年本身peggy 教
後尾轉咗barbara

Ben KF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞