你地班撚樣係咪已經冇哂血性?

1001 回覆
6210 Like 525 Dislike
啱呀,支蝗仲仆街,如果你金鐘轉南港島線,撞啱冇職員,你呢世都唔洗旨意好輕鬆咁入到去。
咁又唔洗,想鬧下交果陣可以的。
証明唔洗支那入侵
都已經低質成咁
話我自私又黑心嘅巴絲,我係順住上面留言個勢去覆嘅,咁當然啦,的確我咁講又係同果啲人冇分別嘅

不知不覺被同化左,對唔住呀一小時前嘅自己
影佢地相公審啦
睇你都係啲毛都未出齊就扮反社會人格覺得自己好型但實質係一件死毒撚嘅白痴仔啦,我祝你早日傷殘搭唔到果架嘢啦
部𨋢hold住左,港鐵職員叫左三次,我禮貌地「請」左一次,之後動真火屌,先走一半人出黎,剛剛好攝到部𨋢加一個人入去

上面有打過出黎

好聲好氣係有嘅

大聲屌都有嘅
連登仔會話:
你病又唔係我病,憑乜要我出 Lift 讓你?

然後過日本post話:
日本人真係自律又高質,領先大陸一百年!
佢地後生個陣邊有咁多老人家
香港人不嬲垃圾,台灣,大陸,香港, 一個都走唔甩
香港人不嬲都係咁衰,同埋好撚懶,慳果幾部路唔去坐電梯都要同有需要既人爭搭𨋢
緊係啦 比幾蚊用盡你
朝早入閘去廁所痾屎
上巴士有wifi用wifi
有充電用充電
是但撚啦 不嬲架啦屌

如果電梯多人塞住第一時間搭lift咪快
有冇朝早返過工
你真係衰過大陸L
你大陸落黎架?
好似架仔咁諗囉

讓=你視佢為弱者
唔開口一定唔起身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞