你地班撚樣係咪已經冇哂血性?

1001 回覆
6210 Like 525 Dislike
整多幾架𨋢啦狗鐵,成日呼籲大肚,手推車,輪椅,老人唔好用扶手電梯,但就個個站得一部𨋢,商場就識起,樓就識賣,價又識加,屌佢老母
趕住返工呀

俾人炒左

層樓你幫我供?

希望今日愚人節,你地係講笑,你地認真嘅,希望你地老豆老母老婆仔女係地鐵暈低冇人理。

番工嘛

咁撚趕就用扶手梯啦
油麻地,9點
但𨋢又真係應該比呢d人先?
Btw血糖問題應該隨身帶糖
忙住屌鳩班撚樣,拎住手機屌少左霸氣,多左陣柒味
你係連登依個連跳樓po都會一班人一齊叫條友跳落黎既地方講冷血真係哂鳩氣
樓主抵屌病左唔睇醫生
走去阻住人
暈,pass out,休克,係咪要死人你先肯禮讓?

香港人啲公德心去哂邊
樓主咪又係果D出事又要人禮讓既人, 人地反應唔黎又屌
如果有人出事又無人幫我都會幫手報警, 叫職員, 進一步就唔識
要番工 不了
仲有架𨋢地下寫到明係俾有需要人士 除非入面成班都隱疾 末期 殘障人士 唔係叫咩唔讓係道理? On9
部𨋢hold住左,港鐵職員叫左三次,我禮貌地「請」左一次,之後動真火屌,先走一半人出黎,剛剛好攝到部𨋢加一個人入去
番工遲到比人炒
係咪層樓你幫我供呀

利申 行樓梯
咪阻住我返工
1)我當你冇接觸過病理,唔舒服係咪一定會有先兆?

2)而家就係同你講香港人嘅人情,不過講都曬氣,香港太多好似你呢啲人

3)你嘅肯定係錯,你嘅價值觀都好錯
你想坐咪出聲囉 我唔信你出到聲冇人讓 你愛要講開口嘛 冇理由你唔愛人地又俾你 你愛人地又唔俾你㗎嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞