你地班撚樣係咪已經冇哂血性?

1001 回覆
6210 Like 525 Dislike
Hold 撚住部lift 睇下你係咪咁趕
祝你一生平安,我諗你有需要冇人幫你果陣,你都可以用呢個心態去面對,好事黎嘅,起碼唔洗好似我咁嬲咁上心。

到時候死都死埋一二邊,香港好多人要番工架

有時焗到好辛苦
趕住返工就咪撚搭Lift
利申:行樓梯多過用扶手梯
大家目光都好長遠

定本是同根生
你都係等多部𨋢姐,人地可能都有野趕呢,又唔洗屌鳩人下話
個個都抱住呢個心態就唔止一部𨋢咁簡單
部𨋢入面冇咁多人
血糖低暈只係估計, 無做詳細檢查唔知咩事架
人體惡化速度比想像中快
當然係愈快送院檢查同治療就愈好
好似識人有屋企人重感冒,
喺屋企食完藥無啦啦大嗌好暈呀, 好熱呀就暈咗,
即刻call白車救護員話: 「好彩你地call得快, 佢血壓高到就嚟中風。」
但佢當時屋企人好細個得十幾歲, 唔檢查過點知係咁樣?
屌你老母你都戇鳩鳩 你屋企人又唔係我屋企人
人地讓係人情 唔讓係道理 你救命大撚晒?
我遲到比人炒你會可憐我每個月出返糧比我?
自己用下腦諗啦 個世界以你為中心咩
第一日上連登 連登D人係最無血性 最撚賤格
永遠所有野都係blame the victim架啦
講到咁急咁,自己識去搭扶手梯,屋企人就搭𨋢
屌你老母你都戇鳩鳩 你屋企人又唔係我屋企人
人地讓係人情 唔讓係道理 你救命大撚晒?
我遲到比人炒你會可憐我每個月出返糧比我?
自己用下腦諗啦 個世界以你為中心咩

咁希望你屋企人夠多
坐的士囉 老馮讓你
閱讀能力
屌你老母你呢D人真係好撚嘔心

一邊扮有風度唔嬲,喺度感嘆香港已死 blablabla,一邊又喺度咒人發悔氣
樓主答我未?係咪老奉要讓你?你屋企人血堂低我有份造成?咁你同地鐵上面逼人讓坐D大肚婆有乜分別?
讓你入係人情
人地趕返工唔讓你都得
有咩權屌人?
華人地方就係咁自私冷漠架啦
你又唔係第一日知
果d叫同理心 血性唔係咁解 雖然香港人都冇
你爬文啦,我嬲撚到爆炸呀
黑心到你呢……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞