你地班撚樣係咪已經冇哂血性?

1001 回覆
6210 Like 525 Dislike
呢樣真心燥,明明入面仲有位但班撚樣唔肯企入去塞哂係門口,搞到係轉車站等車既人成撚日要等多幾部車先上到車。

班撚樣係要搞到人屌到自己無面先肯郁。

BTW, 依家好似多左巴士司機會屌班塞住係門口唔肯企入車廂中間既撚樣,之前見過有司機屌過拖住超大部既手推車(上面有貨)既撚樣霸住個輪椅位擺貨。
一個問題,佢屋企人血糖低係其他人造成
呢樣我好同意,我見過即使有關愛座,有大肚婆、長者上車 讓座既大部分都唔係坐關愛座既人。根本有部分人就係唔會讓座 我俾錢我有權坐咁既款。讓座既人就算有無關愛座都會讓,根本就係多鳩餘
你仲低賤 你全家都係支那人黎 你幾怨恨都改變唔到
樓主話血糖問題 即係一早知啦
你又知果班人只係塞過一次?
你又知, 一定次次都只係低血糖?
打個字都唔可以欲言又止?
歸故土只係比喻,我以為咁講你會明白,佢地可能會俾人塞返。
對一班成日一路行一路玩手機到留意唔到職員叫, 輪椅, 輪椅上既人,
話佢地過馬路玩手機會俾車撞係惡毒,
咁唔講就係善啦吓話?

我覺得你對中文既造詣比較。。。直接
咁換轉角度諗 樓主擾攘左咁耐,擾攘嘅時間可能夠等下部lift
系 ching好搶口
希望樓主咁關心屋企人既就以後改搭的士
咪拋d弱智書包啦中學雞
係咪中文考試高分少少以為自己係才子
提你一句大學咪讀中文系阿 如果你入到大學既話
你本身都夠弱智 仲要讀廢科真係盞乞食
不過睇你個樣都唔似讀得成書
返開醫院見到呢啲情況一定會彈出嚟
遲一架𨋢對正常人幾咁閒
大部分讓座嘅人都唔係坐緊關愛座 反而坐關愛座嘅人見到老人家或者推住BB車嘅父母更加無動於衷
根本香港人同支那狗差唔多
有事第一時間圍觀打卡拍片都唔幫手

之前瀨屎阿伯個單嘢已經係咁
嗰班人心諗:
阻住我返工喎
遲到你負唔負責得起
好好反省下你地嘅行為對人類社會有冇益,你地嘅存在對人類文明有冇貢獻,你地嘅行為對世界有冇造成污染,諗完摺埋一二邊淨淨雞死撚左佢

多撚左啦柒頭
你只係今次咁啱有道理咋 大部分時間你同你屋企人都係上面描述嘅人
明知返工時間又逼又焗架wor ching
呢個似係你 利申 已移民
香港人=錢

有血性? =左膠!
趕住做奴隸 有錢搭直升機仲快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞