你地班撚樣係咪已經冇哂血性?

1001 回覆
6210 Like 525 Dislike
繁忙時間搭得𨋢嘅多數係廢老廢中大陸人
唔讓俾你好正常最自私果批嚟
佢係乜人唔需要你呢個根本唔撚認識佢嘅人嚟定義同評價
見過司機屌條友
個行李就咁打橫擺係平時輪椅位個度
正常應該綁好佢啦
戇撚鳩
人地係咩人又由你肆意評擊?
你識撚哂佢地全部?
你知道佢地所有人都冇需要搭lift?
血糖低點樣一早知?
你都戇撚鳩
除非佢有預謀搞到自己血糖低囉
無常識真係可怕
之前翻工時間搭東鐵有個人暈左 咁就唔知係佢朋友定陌生人按制通知職員啦 然後車長問佢嚴唔嚴重 要即時處理定可以下個站處理 條友就答即時處理 架車就停左係路軌 然後我附近啲人就開始鼓燥 鬧個暈左嘅乘客 阻住翻工 有個仲即刻打電話話會遲到 香港人為左翻工真係癡曬線
天生血糖低囉
食左降血糖藥囉
唔食早餐囉
大把啦
樓主話因爲血糖問題仲唔係一早知???
On9仔仲可怕
巴打你同樓主好熟架?
樓主夠唔認識lift入面嘅人甚至全香港人,咁佢又憑咩定義同評價佢地?
希望樓豬係怪香港人既時候, 好好諗下依家個社會點解會咁
而唔係一味屌人
雖然班人係無血性, 但我唔會怪佢地
好多香港人都好仆街
朝早起身遲左2秒俾反應又要俾你屌
要番工, 不了
身份證Y字頭係咁
佢女朋友嚟睇名都知
個種蠻不講理到
因為樓主唔係靚女,靚女一早有狗公自願幫忙
傻閪
血糖係可以控制嘅
但唔代表一定控制得好
偶爾都會有突發性血糖高低嘅情況
我勸你都係收皮啦
其實係香港人唔識去應對依d問題。

根本由細到大都做緊羔羊
我從來冇話過佢地係老奉要讓出黎
對樓主呢件事
我只係以為香港人,見到地鐵職員推住個坐輪椅嘅人,開咪叫人讓一讓出嚟,一部𨋢至少有三四個人會自然行出嚟。

不過原來呢個行為唔叫自然,唔係正常會發生

我諗係我同樓主太天真,冇了解到香港原來變成咁了
你見街外人有事咪又係咁
條友應該會繼續死撐
97前番工時間好有彈性
97後慢一分鐘卡已經無成個月勤工

你屋企人坐兩蚊程仲累人無勤工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞