你地班撚樣係咪已經冇哂血性?

1001 回覆
6210 Like 525 Dislike
你憨鳩唔撚識call白車。唔call 白車即係小事一樁。你小事化大博同情咋!
你咪撚智障啦佢話樓主無禮貌唔該都冇聲,又話如果講咗,唔排除有人會讓,樓主講"有講唔該",你就話"唔該有撚晒"
祝你第日家人萬一有事坐救護車,好緊急,但冇車讓
乜野叫血性?
同人性, 民族性, 集體性有乜唔同?
叫白車啲救護員都會落到月台幫手啦,等救護員幫手抬出地鐵站重好啦
收皮la樓主
依道D00後細蚊仔真係為駁而駁
生左個b得幾十日大,要去健康院檢查。咁啱撞正收工時間的士交更電召又無車又大風,死死地氣去撘巴士,點知爆到要企,之後司機叫人讓我企入小小睇下有無位,點知係無人肯郁,之後我死撞先入到去,發現入面有位,個撚個係度掛撚住禁電話,架車仲要有中年同學生,以前以為後生會好啲。點知一樣係垃圾

利申:初時我好有禮貌
我以前撘巴工收工逼爆車啲撚樣(正常男女)無禮貌叫行入啲我都唔會行
斷到咁 的士錢都慳?
傻L左? 仲入去狗鐵博關懷?
咁即係點解要讓唔讓有乜問題
你認同仲唔快D幫我做,我就死搞唔到你唔搞就冇血性死全家
咁唔該係咪一定要讓
有講到有生命危險都唔讓的話就真係仆街啦
不過講真 如果真係有講到的話
我都係唔信會冇人讓
邊到
樓主都未上報又要讓你冇血性屌你老母死全家啦
你咁耐都未答到點個重點,點解樓主有權要人讓比佢,樓主時間重要過其他人?如果一個就死嘅人可以有優先搭lift嘅權利,請你quote條法律出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞