Router路由器 集中討論區(11)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
Linksys linkxxx 唔係 xxlink
white list
啲寬頻佬都好鐘意叫人買垃圾tplink dlink 可能有錢收
r7000p 買返r7000 算啦
其實最平你66u b1 刷merlin 已經=68u
都係打下online game咁1日打幾個鐘
因為佢有個1000m/2000m plan都送switch,但價錢1個月差50$
所以就問下會唔會差好遠咁
sorsor
記唔起
86U 1000Mbps BT恩物
係咩,因為我見佢都係7000新款,諗住有新買新
我都係咁話,我之前從來都味聽過佢地會推下asus
老兄你覺得值唔值
如果68u做唔做到1000mbps
我未用過68U唔知道!!我以前中伏黃金介紹用支那C2300,而家86U快9條街
雖然有新買新概念無錯,但係你見個個都依然買r7000 唔買r7000p 唔係無原因r7000p 真係伏黎
明白@@咁我依個CASE買68U/86U/R7000定R7800好,而夠用又唔會曬左
86U其實真係都算係TOP MODEL無得同支那野比
68u 正常都有9xx Mbps 但過千我諗真係要86u 先得
我都見黃金係sales 係咁推c2300 聲稱係Broadcom 1.8GHz dual core cpu 係咁打飛機 比同一粒u 既86u 平$400 諗都諗到有伏啦 仲平過68u
R7000P 千萬唔好買 大伏黎
900尺房嘅死角位放咗smart tv 收唔到

用緊ASUs ac68u

用Wi-Fi extender 有冇用?
定係一定要用mesh ....

求指教,唔該晒
買多隻66u b1 行ai mesh 啦
用咗成差唔多兩年先知唔好
orbi rbk20 同40 差幾遠 見價錢差唔多
rbk20細隻d屋企人易接受d
Thanks 會睇睇
差在lan 位多少同埋20既flash 係細啲
其他就基本一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞