[第四季][冒險]亞特蘭蒂斯戰記 第二版

1001 回覆
69 Like 8 Dislike
見到成篇字以為出咗文

巴打下次可唔可以講係第幾季第幾版大約邊幾個回覆等人自己去重溫一下

p.s 睇到篇野後睇左幾次有冇入咗第三季舊post
追咗咁耐 仲未見自己隻角
屌 出咁多意為係文
Who
好似投咗叫
魔怪
(男)
職業弓手/狙擊手
性格傲嬌

乞丐仔有冇見過佢 係咪死咗啦

咁係因為佢又唔見晒之前啲投角
要再記低先
RIP, 出年見
4個月先1個post
法爾奧和神神子兩位AI玩家
一個繼續和NPC結伴,暗地裡將人類世界的觀念植入其他AI思考中,另外一個與人為伍,直接接觸人間學習模仿,就看殊途能否同歸。

今章的印記終於開始推進遊戲主要劇情,第三季整整一季都是鋪伏線和世界觀設定,看落後地區內鬥導致漁人得利。

鳩估:
白境內沒有神像只有白鐘,而白鐘是幻神欺騙匠人鑄造出來,現在的白境和幻神脫不了關係。而提勒斯已死,生命冊應該一早就沒效,會否生命冊都是幻神的幻術,再推下去,現有的阿特蘭蒂斯都是幻術形成,真實的阿特蘭蒂斯並不被玩家看到,當進度解鎖到真正的阿特蘭蒂斯時,應該有如WOW更新大災難一樣世界改變。
屌你文呢
法爾奧和神神子兩位AI玩家
一個繼續和NPC結伴,暗地裡將人類世界的觀念植入其他AI思考中,另外一個與人為伍,直接接觸人間學習模仿,就看殊途能否同歸。

今章的印記終於開始推進遊戲主要劇情,第三季整整一季都是鋪伏線和世界觀設定,看落後地區內鬥導致漁人得利。

鳩估:
白境內沒有神像只有白鐘,而白鐘是幻神欺騙匠人鑄造出來,現在的白境和幻神脫不了關係。而提勒斯已死,生命冊應該一早就沒效,會否生命冊都是幻神的幻術,再推下去,現有的阿特蘭蒂斯都是幻術形成,真實的阿特蘭蒂斯並不被玩家看到,當進度解鎖到真正的阿特蘭蒂斯時,應該有如WOW更新大災難一樣世界改變

上神枱
冇文
今日有但晏小小 因為要監考 預1730 有早冇遲正嘢呀
1001先定新post先?
留位比我
留位比你喇,唔該你鄭重邀請大家比返正皮你
同埋記住唔好正皮加更喇.........
咁多位巴打,未比正皮既係呢個PO留低正皮先好走啊!!!
水龍巴你真係坦mm坦到仆街
M底唔配有水龍巴
仲有留言位,希望睇左既巴打留返個正皮支持樓主喇~~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞