[第四季][冒險]亞特蘭蒂斯戰記 第二版

1001 回覆
69 Like 8 Dislike
落左冥界搵冥神解任 然後5轉復活
滴滴仔周記
第一季舊毒回下post

屍人 八湖斷後本身幾好睇,重點寫屍人幾有驚喜又可以睇多d 稱魂師d 技能,個故出到而家都幾年,其實有機會就出下其他職啦,唔係真係冇咩新意啦

八湖 武士線真係冇咩驚喜,甚至d 套路已經開始厭,永遠就大家留一手點點點,主角方同人鬥出必殺技吹到天花龍鳳跟住100%fail,一係又殺個程咬金出嚟

根本所有人都知最後一定會寫到殺唔到/輸,唔緊要,重點係又帶唔到好壯烈悲涼嘅感覺,次次都輸d 無聊柒野,越寫越柒,越寫越拖。

人物勢力形象前後矛盾已經成常態,第一季到而家都冇咩改變過,問題大同普遍到係要讀者當睇唔到算

特別係武士同主角d 明爭暗鬥,肯完未 都已經講咗成季有多,由勁玩到而家亞洲組俾人滅絕咁濟,主角同武士加埋得返丁屎咁多人仲要走緊佬,仲要自己人打自己人?又要哂幾多筆墨繼續內鬥?

近排追返母服俾德軍sm 再重光個段,真係精彩好多

世界觀設定係好正好多元化,但而家你出文時間有限,東一忽西一忽,寫寫下冇啦啦又寫去諸神又蒙又盛真係好零碎,希望你話推主線唔會又係冇啦啦扯去個邊

加油啦!好故真係唔多,值得支持

淨係回你第一段
其他人都應該鋪好曬路啦 基本上全部職都齊
係等佢幾時有位寫個5轉出黎姐
遲下母服班人焗住解任出隻 5轉鏡像/守魂
俄妹娜閪變5轉反cup敵人又出隻
松美或者俄仔護主又無啦啦5轉爆seed

不過其實又真係好難出得曬
同埋本身佢5轉個定位就係唔係人人轉得
望就望佢有位出啦

我望就唔望依d
我望佢出文多d

Btw
第一季舊毒回下post

屍人 八湖斷後本身幾好睇,重點寫屍人幾有驚喜又可以睇多d 稱魂師d 技能,個故出到而家都幾年,其實有機會就出下其他職啦,唔係真係冇咩新意啦

八湖 武士線真係冇咩驚喜,甚至d 套路已經開始厭,永遠就大家留一手點點點,主角方同人鬥出必殺技吹到天花龍鳳跟住100%fail,一係又殺個程咬金出嚟

根本所有人都知最後一定會寫到殺唔到/輸,唔緊要,重點係又帶唔到好壯烈悲涼嘅感覺,次次都輸d 無聊柒野,越寫越柒,越寫越拖。

人物勢力形象前後矛盾已經成常態,第一季到而家都冇咩改變過,問題大同普遍到係要讀者當睇唔到算

特別係武士同主角d 明爭暗鬥,肯完未 都已經講咗成季有多,由勁玩到而家亞洲組俾人滅絕咁濟,主角同武士加埋得返丁屎咁多人仲要走緊佬,仲要自己人打自己人?又要哂幾多筆墨繼續內鬥?

近排追返母服俾德軍sm 再重光個段,真係精彩好多

世界觀設定係好正好多元化,但而家你出文時間有限,東一忽西一忽,寫寫下冇啦啦又寫去諸神又蒙又盛真係好零碎,希望你話推主線唔會又係冇啦啦扯去個邊

加油啦!好故真係唔多,值得支持

其實得咁多,佢哋接下來去嘅地方你就會明點解需要變成咁

簡單講要文追進度
有無時候覺得唔係少職業
係個樓主個meta淨係得幾類
法師:魔源師 鏡像師
戰士:暴君 交通工具
狩魔人 工程師 裝甲師 夢魘 食師
神職只有主教

成季應該有幾個職業完全無出現過/被遺忘
墮落神職者全部消失
稱混 召喚 得兩個人
坦(得幾隻)
又話咩樹吧一人攻城點點點
真係
仲有煉金術士
有無兩季無聽過佢個名
用文收我皮未?
如果唔係成日重睇舊文
應該好容易唔記得以前經歷過d咩
節奏拖太慢之餘 每季都唔同故事
仲要其實上季嘅嘢 今季都未完
其實今季暫時所有嘢都係上季內容嘅時間線
基本上 無咩特別推進過 完全唔睇第一版
都可以由上一季駁落去呢度
開新一季唔係應該有個新主題先開咩
其實今季都係亞特蘭蒂斯戰記 無咩分別
第一季母服打魔王
第二季做魔王同比人做返魔王
第三季異世界亞洲組
第四季 ...仲未完亞洲組之餘連神宮都未開始打
如果打moba執裝算嘅話.. 無嘢好講
咪講咗個機制冇問題 第三方介入就停
有時點解灰 就係因為咁

冇火良野就屌我冇火良野

有火良野就話冇推

我只能講火良野放係第四季頭係因為要帶伏條主線出嚟

放一網收一網都係比人屌到仆街
咁之後既事呢
文呢屌你
好想比你收我皮
因為太慢
諗咁大個世界觀出黎都要時間去度
永遠淨係屌人出文慢..諗下人地背後仲有份正職要做
唔係得閒上黎禁下F5冇文就屌
都話咗一日討論,六日屌文/接龍㗎啦

咁樣唔夠正能量,我改一下

3月21日 晴
今日點入個post,又係冇文……
心情難免有點不開心,但希望在明天,明天再來來看看吧。
第一次入黎?
你有冇見識過佢當初出文既速度呀
你以為真係屌佢唔出文?
係屌佢冇交帶呀
而家就好d 會講明星期三先出文
有一排佢唔出文都只係9up 幾句話黎緊架喇或者消失呀
我想講大家都已經屌少左好多
之前有輪係日屌夜屌解釋埋屌咩佢都唔撚明
而家情節已經好過同紅櫻開戰前了
尼菲特捨得成長未
你覺得而家M底明?就係屌完冇用留返啖氣好過先屌少左咋,樹巴都屌到冇氣轉行玩接龍。
如果佢唔係有出文我真係post 都唔想推
睇返原來第四季 9月出
宜家今年3月尾第二個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞