[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
古呢條25狗就算啦,根本一心想走
jorginho呢種球員如果隊波控制唔到個戰局佢就真係一個好突出既目標
The Blues defender was the last of many players including Eden Hazard, David Luiz, Cesar Azpilicueta and Marcos Alonso to go to apologise to the travelling support on Sunday.
應該話人地迫搶做得好,次次一迫,車就騰哂震,傳幾下就斷

但我地迫曼,人地仲可以輕鬆搓翻走,拉闊個陣,跑死你。加上我地又唔係全隊一齊迫,最後就出哂事
呢個真
以色列籍唔係可以旅遊咁入?
收皮啦弱智
希望切繼續踢,做隊長
用返迪加天神算啦
我覺得kante 同 jorginho間既距離太遠 ,變左俾好多位曼城迫,變左recover second既時間長左同位置都唔岩
如果要用jorginho真係要另兩個中場幫下同夾好d, jorginho又第一年踢英超。
同後防都要俾波既時機同質素較靚d, jorginho真係踢得辛苦
油王滾啦
佢既時代已經完結
今場安冇出俾人炒6球,睇黎可以續約了
凍得dinho人地仲有kdb gundogan
你凍得幾多個
車狗凍左jojo就得番kante 同個barkley
kante都叫做唔逼佢個陣佢有機會做到有威脅既攻勢
barkley呢條友你唔逼佢佢都係on99橫傳
呢啲野唔係隊長同領隊做架咩
好彩啲away fans冇鬧死黑鬼 如果唔係又上頭條
The Blues defender was the last of many players including Eden Hazard, David Luiz, Cesar Azpilicueta and Marcos Alonso to go to apologise to the travelling support on Sunday.

第一次咁唔撚想再見到牙朗。由我中三四玩FM開始年年買佢返嚟到,後來車路士真係買佢,我當時真係好撚開心,見著佢呢兩季(其實得季半)踢得咁好,又有罰球又帶刀,攞埋英超Best XI,我真係覺得我呢六七年俾呢度啲人串我J件保頓仔/新特蘭仔都值得。但宜家我覺得佢已經俾咗段美好回憶我,襯我仲未變到好憎佢嗰時好自己消失啦
諗辦法搞走佢ok???
迫搶一定要整體逼先有用 人地阿古路 b sliva都會去迫 前場計得柏度可能會迫下 中場得簡迪一個
個件撚樣summerc死左去邊
好想佢教我做一個true blue
根度簡又係,我以前日J夜J,宜家睇返轉頭,如果佢真係嚟到,都應該只會變咗佐狗咁做個原罪犯
轉貼?
希古恩都有迫,但夏狗話不了,太攰
對比曼城十年前俾我地炒6:0,到今日我地俾人炒番6:0
呢十年黎,人地有清晰計劃,無論係買人、青訓、教練等等一步一步去鋪路打進攻足球。反觀車仔就不進則退,以為2012年老臣子走+世三黎左之後諗住換血轉型啦,點知到2019年都係得個吉。
琴晚場波可以話將近幾年管理層、老闆、教練、球員既問題一次過爆哂出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞