[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
其實油王依然有科水 只係買既人都不合乎預期
淨諗呢兩季
Morata
Kepa

沙柏
Emer
美國仔
呢到都over 2億 呢筆錢絕對買到2-3位球星 錢就出左 但係買人嘅眼光太差 出手唔夠恨 應該買嘅唔買 唔應該買嘅就買

另外 沙利再比唔到plan b或者唔變通 仲有幾多料可以拎出黎 大家都見到 長遠黎講 就算我地球迷支持佢又好 唔支持又好 佢咁搞法 比人炒只係時日問題 除非球會高層唔介意變中型班變中游
正常人都唔會諗到佢係沙一招到啲個地步
不過佢上次對鏝都有變,
都係個句,識變有能力變,但唔肯變都仲有得救,
唔識變,無能力變就
哥同高普就算第一季 你睇到人地少少唔對路已經會調整
呢啲先係值得比機會值得等
但依家 你地睇 調整啲乜 近10場車英超睇足 完全唔覺有變 對哈德斯 人地前面唔係咁on9 反擊選擇做得咁差 分分鐘都入到2球
User name

Sarri Out!
保羅費拉拿絕對唔差lo, 話他廢淨係睇他3x 歲果時?
派路沙維有人比
派路放長傳有人追到護到
沙維短傳係成隊既movement黎
車狗??
一個build-up形既中場,論防守係唔夠力
但戰術上係可以搵人配合
但係沙利有冇?咁多場都唔見問題?
你呢句嘢套落巴克利 牙朗都得wor
屌完佢地老母轉個頭下場見返佢地咪又係要繼續十卜
渣住世界11人其中2條友可以輸曼城6:0
宜家沙狗擺明當高狗係佐狗既後備
呢d大戰擺返高狗落左中場根本係必要
睇佢打利狗個場幾撚勁就知 朗狗條廢物廢撚事講 快d斷腳死
唉 心痛
拎完英超果季個轉會
完全係垃圾
尋日你話迪加都算
Azp仲護得落手?

比人自由穿插咁濟,佢的確場上係有隊長範,有火會屌下人,同球證講下數,但尋日一定係唔合格

尋日夏薩特至少我覺得係對得住球迷,西瓜都踢得正路

其他人仲可以點護?唔係為左屌25狗就護kepa黎等自己好過d。無錯佢係後生有時間,但至少呢刻未對得起個身價先(當佢同a13同價,a13直接救左痢狗至少9分,間接既更多)

16郎都做過,無必要咁樣做阿q 成個支那人咁
輸左6粒,望就望沙狗應該就會有改變

夏肥應該就走硬,有冇前4都一樣,真係一個重建既好時機黎。
就黎禁轉會,算係比油王一個最後通牒。佢科一筆大既買定幾粒星,無論係唔係沙狗教都應該有得踢下,就算冇冠都可以比幾年夾下再沖。
唔科既,夏狗又走基本就係寄托美國仔+throgan(大機會,我地有優先權+佢講過車叫到一定番黎)會成材,唔係就要好似阿狗咁沉幾年

其實大家睇開少少咪得,痢狗唔講,獌狗13年後有3次冇前4,再睇番我地個投入其實我地已經算係咁。佢地咁洗錢都要時間重建,何況我地西女人管數

呢家除左熱狗,就算阿妓都有使錢,前4係6爭4,邊似以前熱狗垃圾,痢狗海鮮
高普既吸引力同眼光不等於沙sir既吸引力同眼光
一球 橫傳
兩球 橫傳
三球 回傳
去到第十球就無人走啦

依家就係人人都知佢無擺脫能力,就搵個人跟實佢迫佢就俾唔到上去,走都係返後,效益細

沙維派路有技術,近身Mark容易被過,唯有遮線,咁隊友既走位就有擴闊路線既作用,而且可以向前走
雙曼無限錢 利熱冇轉過領隊已經build up左隊好穩定既波 勉強車仔既優勢食老本都話有鐵血防守 如果sarri帶唔到呢樣優勢入佢個戰術直接砍掉重練黎緊幾季都唔使望前4
你醒下啦,車仔有幾多個冠軍,
干嗲有資格屌車仔,沙sir仲未有資格,
沙sir再唔醒,再唔變
或者只係得咁多料既話,過主啦
支持左咁多年 正係試過想史高拉利過主 今次沙利係第二次
自從conte比人趕走就知一人唔賣盤一日都無希望
本來conte就係最有機會長教個個
干地就對住中遊榜尾照踢防守
沙狗就對住英超最強照踢進攻

點解係都搵唔到個因時制宜既教練
摩狗就係
睇佢執教歷史就知佢無可能長教
次次唔係俾人炒就係同管理層炒大鑊
最有可能長教既係安76
唔知邊個 因為兩個都好垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞