[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
been told #Sarri will be taking training at #cfc as normal this morning. Case of 'business as usual' and focus on preparing for Malmo game.
明明下體出身好多都好忠心
點解出左個25古
無戰術 防守又話悶
戰術多又話學唔識

成班撚樣咁高人工,真係on99
比利時人冇乜幾個忠心
Sarri Out
夏狗季尾走真係唔怪佢
希望佢可以換到隻isco番黎啦
公務員足球
哥迪奧拿個名響咁多 又可以買人 內部有競爭班球員先會進步
哥狗仲要清曬啲老屎忽
更衣室易控制好多
其實一開波條柒頭就輸啲咁嘅波有咩戰術可以補救到
琴日6球入面基本上球球都係戰術外輸on9
唔好下下攞沙狗出黎祭旗好喎
唔攞沙利咪攞佐真奴囉,再唔係咪希古恩kepa呢啲
摩佬有第3次執教機會嗎?😂
琴日朝早已經講左

真係學到好多野呀
全場90分鐘輸一球就話補救唔到又講唔通,
今季我地都比人反CUP/追和唔少啦
唔通真係咁有信心對鏝城一球不失咩
輸埋第2球世界波散晒就無計姐
第3球最大打擊
仲要係啲學界錯誤
之後已經崩盤
古狗勁過佢就一定
但以佢一向隊波沉佢就沉既基因
尋晚佢守的話都會係咁上下比數
一個好教頭應該係會為手頭有嘅球員創一個合適嘅體系
干地就343就係一個好好嘅例子 擺明為朗狗同摩閪先咁打

再唔係好似哥狗咁 會為球員微調自己個體系 哥狗轉打3後衛同delph打左閘就係例子

沙狗呢啲 同摩連奴一撚樣 叫固執
同意 破壞力一定係第3球
我無提埋隻無腦狗個世界級頂波啫
20分鐘未到就輸兩球on9加一球世界波仲講乜鳩嘢戰術
仲有一開波兩分鐘如果西瓜接到左真球長傳就可能所有嘢唔同曬
一出波牛已經知輸一半
結果真係佢出埋事

唔撚沙狗祭旗點得啊
佐真奴果球傳得其實麻麻,如果係巴哥or哥狗或者追到追到既。昨晚最大機會係柏度射遠柱果球。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞