[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
1314 6:0阿狗 1819比人6:0
呢隊轟真係好撚失望,就算係上一季季初干狗都唔會落後緊就無曬信心仲要畀對家數,雖然話你第一、二次球已經一嘢打沉咗對波,但絕對唔會輸得咁肉酸,琴日真係一路睇一路屌
尋晚先輸左個on9 12碼
一定唔炒
個臭閪咁著緊條數
依家仲要第一季都未完
未輸第一球個陣已經玩緊全場壓迫
同埋就焗攻
個防守唔會屎到咁
以為睇緊Huddersfield vs 鏝
而家完季有前六都唔覺得會出手炒人
摩狗係獌個個都話木sir實死攬佢
又話岩岩續完約、歷史都係冇歐聯完季先炒...
點知一個反cup搞到全球會驚訝😦

只要相信、集氣
應該可以加快炒沙狗既日子
Thanks and Goodbye
Sorryball話係final third 開始搶,但世三搶條毛咩
Kanté 逼上去其實係要佢逼搶費癲個位,搶係幾成功但要小毒毒運埋上去就強人所難,波牛應該幫波但位置差到,first touch 又差,次次只能向後篤,守轉攻呢個位死左啦
琴日人地好快就將個波踢去你自己後場玩1 on1,搓都唔使搓,根本係兩閘唔夠快d缺點比人針,打閪咩
放Hazard打假9又會話唔出住烏又會話借個西瓜翻嚟又唔用好難服侍
你以為比人炒3:0已是最差嗎
原來還有更差
4:0、6:0

Thx SarriDog
都係daddy傑作
干蛇 最少會賣走

Antonio Conte: "If you give City space behind us the game can finish not 1-0. I’m not so stupid to play against Man City open and lose 3-0 or 4-0." - 2018
有風話摩第三次回歸
電欺其實今年踢得幾好
干daddy
打住進攻足球旗號黎車仔既coach
普遍都係仆街收場
但睇得出回緊塘
俾波個下仲係好好
但速度、轉身已經慢晒
防守遲早變放題
坦白從寬 - 干地
抗拒從嚴 - 沙利
干地唔玩焦土根本係頂級領隊
你發唔發現自上季起,出親佢都試過好多次比人大炒,佢一失波就好易失方寸,同贏英超個季差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞