[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
Welcome Blanc
派路隔離都有個護波技術頂級既施多夫,沙維更加唔洗講啦 車仔有乜
施丹上車,夏狗仲走唔走
Oscar同kdb撞位

老鼠又同lkk撞

定你天真覺得lkk kdb打後備可以有今日成就

成隊用青訓? 係咪想一世做末來車?定獌狗咁 死用後生仔 到黃金期都無個有成就?
點會上車 整花自己cv
我反而想雲加黎教
西女人俾D資源有限得好緊要

雲加咁多年冇錢都可以keep到前4
是但俾d錢佢買人應該有d機執到好野
再者要d有才華既年輕法甲兵
我諗雲加有一定吸引力
其實我反而希望唔好炒沙利住
炒沙利既話又黎無限loop
踢返防反兩季換人 西女人又繼續hea9你
寧願依家被大炒輸多兩場
一次過重新執過啲人 執過隊波好過

利申唔迷沙利
但我相信比多啲時間同比佢想要既人會好過無限loop晒錢
沙狗其實唔值得比時間
我相信就算比佢隊拿波里成隊搬黎英超
一樣要做6弟even更低
重建就九成都要 夏狗一走就開始
問題只係煙狗係咪適合重建嘅領隊
請到好教練就即炒沙狗啦
無就比佢玩埋呢季,睇下點
咁樣俾人456仲唔炒?
球會炒干地時個個話要佢黎教已經好反感
算啦, 唔黎都黎左, 季初時轉人教真係睇落好似好左d
不過依期真係好似黎料, 將d問題一一咁表露哂出黎

唔係唔想俾時間佢
改打法要時間, 同時改打法都要有相關既球員
轉過黎教之前其實都睇得到車仔已經冇左sugar daddy好耐
限米煮限飯既環境下要改打法都好
你手上面都冇相關既球員時, 其實點俾時間你都冇用
情況就好似將米基爾由AMC改做DMC, 最後變到得返360不輪不類咁

車仔依個球會, 之前有D News都提過油王唔傾向賣盤
換句說話即係高層方法唔會轉, 西女人方針都唔會改變

既然係咁的話,
一隊冇合適既球員打進攻打地面戰既球賽,
加上一個想打進攻打地面戰既領隊帶住,
最終只會變四不像, 睇沙sir post match 既內容都睇到
一係就話mentality 唔得, 一係就只有頭20分鐘係踢佢要既波

用返星爺D戲既對白講:
一個AM, 一個FM, 大家都唔o岩channel
我驚到時仲衰過16弟........個個都知點對抗車仔時, 其實一開賽就已經冇得打
鍠狗個班底咁撚勁,又冇英超咁大競爭
煙狗依家好似仲未知個戰術錯係邊度,
好肯定再教落去都係死
唔會
球員重好有火
夏狗想走就唔會hea踢
施丹我唔識俾comment, 始終佢手上既係RM, 個個都係好有料既
要佢轉去玩隊2線做Backbone既球隊, 佢係咪可以搞得掂我真係好懷疑

雲加就教左好多年窮西球隊, 仲要打慣左英超既快速節奏
而且唔少青訓都係佢執返黎
阿仙奴雖然次次都係四大皆空, 但冇人投資落球會度都真係唔可以怪雲加

雲加依個選擇我覺得係最好, 可恨既係佢之前都講唔想教返英超
Hazard out isco/coutinho in
Pulisic in willian/pedro out
Kovacic jorginho 二揀一
Alonso 898
Luiz 唔可能長正選
Azp仲有半季redeem自己
Higuian又係睇下半季表現
得kante rudiger kepa 係下年鐵膽
講咁多即係你寧願繼續loop
見佢真係有火既, 但一時時囉
個情況就好似細路時買隻出奇蛋咁
你係估佢唔到會散步定發威

其實依家佢都有d變到好似安仔咁
古惑到呢.......
白sir please save us!!
球員之間冇競爭真係大問題黎
我今埸踢得屎又點 反正下場都係我正選架啦 是撚但啦
[quote][quote]其實我反而希望唔好炒沙利住
炒沙利既話又黎無限loop
踢返防反兩季換人 西女人又繼續hea9你
寧願依家被大炒輸多兩場
一次過重新執過啲人 執過隊波好過

利申唔迷沙利
但我相信比多啲時間同比佢想要既人會好過無限loop晒錢
咁樣俾人456仲唔炒?
球會炒干地時個個話要佢黎教已經好反感
算啦, 唔黎都黎左, 季初時轉人教真係睇落好似好左d
不過依期真係好似黎料, 將d問題一一咁表露哂出黎

唔係唔想俾時間佢
改打法要時間, 同時改打法都要有相關既球員
轉過黎教之前其實都睇得到車仔已經冇左sugar daddy好耐
限米煮限飯既環境下要改打法都好
你手上面都冇相關既球員時, 其實點俾時間你都冇用
情況就好似將米基爾由AMC改做DMC, 最後變到得返360不輪不類咁

車仔依個球會, 之前有D News都提過油王唔傾向賣盤
換句說話即係高層方法唔會轉, 西女人方針都唔會改變

既然係咁的話,
一隊冇合適既球員打進攻打地面戰既球賽,
加上一個想打進攻打地面戰既領隊帶住,
最終只會變四不像, 睇沙sir post match 既內容都睇到
一係就話mentality 唔得, 一係就只有頭20分鐘係踢佢要既波

用返星爺D戲既對白講:
一個AM, 一個FM, 大家都唔o岩channel
我夠知依家有咩問題啦
但我寧願借今次機會斬掉重練
好過繼續換教頭 繼續球員大過天 繼續季季屌西女人
咁樣我更加睇唔到車仔有希望....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞