[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
班dllm嘅轉會費同啲高薪垃圾嘅人工夾埋已經夠買一線兵,佢慳埋慳埋咪又要洗咁多 ,都唔知咩理財觀念
想學熱狗同猁執平價貨,但又冇人地咁有眼光,不如油王同閪女人講下你地想點
請到又點
所有有自己戰術理念既都要買人
我地比得起錢?

唔係換咗個領隊就解決哂所有問題架
一直都覺得干daddy最合適車

摩西都可以就地取材
似球會方針
買/有一兩個big name

之後就搏其他二線彈起

中型班打法
干sir贏完冠軍 個心雄咗就出事
係人都知佢有料
但高層唔肯support啊嘛

如果當年買到LKK
我地年年頭4無問題啦
依個感覺我諗幾年前閘左條水喉之後就已經係咁

俾得個蔗渣既價錢, 又想踢出燒鵝既味道
你估個領隊係魔術師咩?

用得蔗渣球員又唔想只係得蔗渣表現既
咁咪要變通下, 干地之前都係用3中堅加2隻wing back遮左d問題

依家都係用個堆蔗渣球員, 但係又擺到明話俾人聽我係蔗渣
俾人長期456就真係意料之中
發啦!可以簽到5件一線尾二線頭
沒有安
怎敢說心事
但有一個現實必須承認
就係我地買賣球員既支出已經同鏝唔同level
同猁、阿同一個level
你話好似哥狗咁2季用3億磅執隊波無咩可能係車仔身上出現

高普都用左幾季執隊波
沙利應該差唔多
干地買唔到planAB都只會係上季咁,油王同班高層一日唔醒,車都冇可能再做爭冠份子
關撚事咩 年年反安條柒頭咪又係係度
同猁一個level?
佢地搵錢出黎買Van Dijk同Allison個陣
我地買緊巴克利咋
又難講呀

有間大公司請你去做manager
但係你明知依個西位黎既
下面成班o靚都只係會hea住做, 又會玩野
個manager位既前人都係死起班o靚手上

如果你有料, 你會唔會想自己建立左既名譽衰起班咁既人手上?
轟乜撚呀 你車狗咩料呀 你出價人地都唔想黎啦
唔好再以為車狗仲係以前咁
Sad but true
對面隊大半隊侏儒,個領隊又出哂名鍾意玩地波,防咩高波?
佢地買vvd, alisson 筆錢=賣古天奴+上季歐聯決賽獎金8千萬磅
一部分錢係高普幫猁賺返黎
高普頭一兩季咪又係硬食dllm
用Karius 打到入歐聯決賽
有執啊 達狗 賤種血統。巴卡 歐聯最佳陣容。 基佬 世界杯冠軍前鋒。 飲水 英超冠軍中場。 但全部都用唔著
佐煎係人地啱啱掂波果下上去搶就勁 但係人地推順左或底線轉中佢=打少個 佢同朗狗一樣係扮防守 剩係陪跑
輸般茅同鏝安都冇正選

=車有安依賴症
人地allison都唔想黎
超級韋利安準備降臨史丹福橋

連張伯倫都唔想嚟啊
事實上佢真係鳩跑

防守無form

比人一劏就穿

十足十一支會郁雪糕筒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞