[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
點知今季仲恥辱,臨走都要幾場比人大炒,幾無面
上場贏哈多士5-0出黎笑艾馬臣正選0-4,牙朗正選5-0嗰啲一場論傻鳩呢
同一邏輯,而家牙朗正選輸0-6喇
唔係車fans,但睇左波都20年,覺得Abramovich點都要企硬一次,次次都係班大帝搞走個教練。
Sarri有冇料到個個心入邊都有唔同答案(我自己覺得佢ok的)。
如只講琴日個場波,我睇左60分鐘,輸唔出奇但輸咁多真係球員問題。
第1 2球教練真係做唔到咩,跟住散晒根本。
根本就係球員hea踢玩教練,Mourinho,Villas-Boas,Conte幾個都係咁,一炒左就反一反彈。你唔同Man Utd一次係咁,係太多次都係咁,球員都換左幾批,情況都仲係咁,呢隊波個culture就俾人覺得係球員可以玩走教練,而且係冇後果
所以Abramovich點都要企硬一次,唔炒Sarri,俾班球員知道你地好認認真真踢,唔好再係咁,橫掂Hazard都走,不如換埋血,下季再黎過。
明眼人一睇就知咩事啦
聽左上面啲野,十鳩幾次啦
咪年年一鳩樣
今次有部分原因係Sarri 本身個戰術太多問題
搵啲唔啱踢嘅人死塞落個戰術度只會暴露更多弱點
講真,車咁大會,點可以俾個球員咁公問話: 我有決定架啦,不過唔話任地知住,估下先啦你地。
個時係人都知C7會去皇,人地都唔會咁講出口,係基本respect 同 common sense啦,而家先季中,咁快咁講出口當咁大間球會死架?
但佢冇後果架wor,仲場場出,球會fans仲好似求佢唔好走咁。
油王幾耐無理過隊波
係撚班大帝玩野咩,廢就廢啦
最大帝嗰幾件都幫曬沙狗口喇,而且夏狗琴日係前場最落力嗰個嚟
下遊都未必輸六粒啦
而家仲要係輸六蛋, 係六蛋呀
波都無睇啦
隊波D 弱點直頭我呀婆都知

係人都識攻你隻左閘啦,但沙利唔識遮個缺點,仲比牙朗走到咁上
球員hea咩踢
本身班友心態差 教練又激活唔到
一落後就注定收皮
你場上面無人壓場就係咁
心態差呢樣野都唔係第一年既事
由轉型用softass開始經已有既問題
就算係干地以前
耐唔耐都會有場頭三十分鐘成班發夢on99
油王滾啦
佢既時代已經完結
呢啲野唔係隊長同領隊做架咩
好彩啲away fans冇鬧死黑鬼 如果唔係又上頭條
因為下遊唔會同你曼城對攻,泊架巴士,輸少當贏,或者打反擊

沙狗真係哪來的自信
境都入唔到
其實講嚟講去咪又係得摩一同干地,AVB啊沙狗啊摩二啊呢啲就算有人玩嘢,但佢本身都係廢,球員玩唔玩嘢都係食屎
迪加如果唔好禁衝動
做隊長係幾好
肯公開講真心話
又會肯同隊友出頭
今次真係證明干地有料
球員集中性係一個問題,戰術單一亦係好大問題,車仔本身球員技術好唔平均,運動能力都不及好多頂級球隊,對強隊戰術上應該以穩為主,針對對方弱點反擊,唔係死攬控球戰術放大自己弱點,沙利太盲目將理念同戰術掛鉤,導致面對唔同球隊係同一戰術下有唔同結果,球員質素一直都有待加強,呢個係管理層同老闆嘅責任,教練無靈活運用戰術,亦係一大問題,如果無改變嘅話車仔永遠做唔到歐洲頂級球隊
關人撚事
古圖斯閪女人肯一早高價續已經冇事
拖拖下先搞唔掂
戰術有一個問題琴日好明顯,就係jorginho同fernandinho既分別,真係個球員自己問題,定成隊波個問題呢?

個人覺得兩個功能踢法都好似,點解人地fernandinho冇俾人凍結到,而jorginho就好似係中場好突出,好明顯俾人圍咁。
有幾下jorginho一上腳aguero就即刻埋身迫,可以見到好明顯係target左佢,呢個好基本係人都知jorginho係Sarri戰術既起點,咁相反fernandinho都係啦,但點解又踢得咁舒服呢?
你要全隊迫搶
夏狗肯唔肯同你場場搶都係一個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞