[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
踢4231啦,屌
前面班人唔聽佢講仲要堅持自己果套真係沙狗責任
係呀佢個套係work,個個有希古恩咁勤力逼就係囉,輸緊2球果陣西瓜仲有指隊友點逼點逼,逼到費蘭甸奴差d甩添,可惜佢隔離果件係夏狗,佢行兩步已經好比面你
當你拎住隻世界級既夏狗,仲要逼佢踢返拿玻里無超級球星果種團隊逼搶咪有問題囉
Zola in
最撚好笑係第一球 朗狗行開叫夏狗返嚟跟 明明朗狗仲近過夏
dllm 大陸link
剩係死出朗狗同巴鳩利已經抵炒沙狗。
你話你泊大巴死守就話姐,屌你又唔係既,出件波牛同所謂高佬把撚咩
高度可以彌補防線,人地曼城前面全部短人就係球球地波收你皮
輸完第一球,隔幾分鐘再輸球世界波,再隔幾分鐘自爆多球
呢一刻咩戰術都死
戰術上佢應該係無錯,因為防人斬高波朗狗應該要收返入中間幫手頂
但係唔係指夏狗去守囉,仲要人地無睬佢就頭也不回照行入中間
佢要死守先勁
走上走落用曬啲氣根本俾人撚
完全唔明點解出巴克利 朗都算啦冇預佢會轉用Emerson
同時又同鏝鬥攻 咁既結果唔好再瀨啦沙利
究竟第一球阿朗係做乜9?
azp守波方法同cahill差唔多一路縮一路降住人等隊友聯防
沙狗果套推晒d人上去成日搞到佢1on1咪比d扭波勁既撚爆
高佬要返中間頂波
但點都要等隊友補咗位先走啦下話,手指指鬼知佢想點咩,真係好撚ON9
明明幾個月前守住踢破到鏝金身
今場照抄都唔會輸咁多
就算之前連勝個段都唔會好似而家咁瘋狂壓上
沙利自從簽左西瓜之後太過有自信
係沙狗咁撚on9先會叫人下下1 on 1
人地守Hazard最少2對1

我地對住Sterling就1對1
輸壞咗個頭,焗攻啫 輸埋D自爆波,塞幾多個人都無用
如果用返偽9打強隊 出柒頭安應該會一早返左嚟? 畢竟柒頭安同柏度守力都好過夏狗 對呢啲絕對控球真係放夏狗係前面反擊算。。。

daddy
無得咁講既,打假9前面攻唔到,只係填返左翼守波個窿
要咁樣補窿不如叫班中場唔好谷咁上,搵隻翼黎守根本係反智
沙狗上任7個月已破盡車路士被羞辱既紀錄

抵炒,該炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞