[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
得罪講句
上輪唔係贏主場優勢
係贏冇kun同kdb
世三其實已經留得比想像中耐好多
講真有得走好走
呢隊車
經過琴晚我終於有咩係柒得過關家姐
比人六蛋就無人記得佐狗琴日點轉身護波 點吊比西瓜
主場幫到唔少
人地冇呢兩件
都係會主導 搓住黎踢
車對鏝只有防反有得玩下
原來係doctor lee ching
最失敗真係自爆第1/3球,失完呢兩球+第2球世界波之後講真咩戰術已經唔重要
成隊最垃圾個兩件炮製哂最重要既兩個入波
professional
完全冇威脅咁
鏝城兩場打利物浦都敢全部壓上去
怕班跑狗打反擊
車完全打唔到快速反擊
出安都有少少速度睇下
其他完全跑唔起
是旦啦
唔敢先啱 打錯
發覺琴晚換走果3件,係踢得最7果3件
場場踢到咁柒 都可以繼續有正選
this is sarriball
沙蛇唔知係咪落左柯打叫防線收到咁窄,諗住對閘守half space ,邊路由左右中場守,點知班人完全無默契 ,搞到下下都要兩隻閘標出黎失哂位,左右中場又跟唔切。根本學返上次一對中場專跟half space 走上走落咪算鳩數囉屌
我覺得呢家既問題係:

沙狗完全高估左班球員既能力

佢既戰術要求既技術,某部分球員跟本就冇可能做到 有啲野係逼唔到出黎,例如:巴狗既腦,同朗狗既傳球同速度
沙蛇諗住用死同一班人練下默契,不過用左咁耐都未開竅,唔知佢俾人炒先定班友會開竅先
今次真係好難講
個臭閪揸莊應該唔會第一季炒
自己腳痛辭職躝啦好嗎
其實輸波真係唔洗睇車區
永遠都係佐狗幾時比返個位毒毒

但係D人永遠唔會記得 毒毒打得一次單防中就比阿記炒3粒
佢永遠都係打雙人中場 無論係同matic雙防中 李城同飲水 法國同唔記得不過逗住pogba
然後就屌佐狗無助攻 無防守 無killer pass

但係D人又選擇性失明
毒毒早幾場D走位 雷sir killer pass比佢射
其實打得唔差
佐仔防守數據英超第二又屌

不過有樣野真 就係sarri ball唔啱車踢
兩閘疊瓦唔掂 安+夏都係上腳既人 唔肯同你走位
所以佐仔點解無助攻 佢身為派牌個個 都無人跑空位 都製造唔到攻勢
永遠都係傳比世三再造個波 兩個功能根本重疊左

同埋之前安同夏因為自己識造波 所以kante+matic呢D防守型中場既中場線係work D
呢D就係干爹比沙狗勁既原因 識睇餸食飯
潮撐沙利!
問題係沙狗得plan a 永遠位換位 變陣又唔識 得咁既料就lan啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞