[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
根本佢知道個問題核心

以前啲角球幾撚堅
依家成日開近柱都唔知做乜撚
就係西女人唔買plan a 比佢
下場對熱狗唔知又輸幾多粒
以前個個帶刀後衛都頂得,而家?
開季仲話沙狗好多種死球戰術
真係得啖笑
我建議泊翻場大巴,輸一球算
Antonio Rudiger was involved in a heated exchange with Chelsea supporter as he gave his match shirt to a fan as he went to apologise for an embarrassing 6-0 defeat to league leaders Manchester City.

The Blues defender was the last of many players including Eden Hazard, David Luiz, Cesar Azpilicueta and Marcos Alonso to go to apologise to the travelling support on Sunday.
沙狗:that’s not my football
之後輸返3-6 粒先開心
熱狗都幾痴線無買過人 人又傷晒都keep住第三 得失球多我地同阿妓13球 贏緊10分
因為進攻足球要時間執
高普執教第一個半季
聯賽咪又係得第八
執左幾季先踢到個form

而家隊波打左十鳩幾年防反
人腳上點都要再執先打到sarriball
我想繼續俾機會sarri
但前提係佢快d放棄唔arm打/回塘既球員
Eg m朗、pedro
用多d青訓
而家再輸場大既真係會崩潰
車狗波底差 根本打唔掂sorry ball
弱隊都話屈下人機 對強隊就唔該有少少自知之明啦
呢d波俾鏝10球入撚咗9球半
之後出黎道歉

又一day
唉屌
干地啲左右轉邊先緊,依家真係鳩咁直衝兩邊唔關事
真心愛車
心係鍠既話一早學山狗係到笑鳩隊車
垃圾朗
佐狗又係垃圾嚟
俾人逼兩逼就甩
長傳又唔準
射波又唔撚射
我都唔知佢做緊乜撚野

周身刀冇張利
我寧願佢出切俾佢吸下經
橫掂佐狗 淨係識踢擦鞋仔波
更加突顯干地幾勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞