[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
話上季輸1:4 0:3係焦土果d撚樣
我就唔知輸0:4 0:6係乜撚野黎
季初好連勝好似好勁咁 又sarri波又剩 原來係沙一招 佐真比人凍結左就前後都收皮 根住屌球員心態唔好 又話剩係踢廿分鐘你啲波 你老味係場邊睇住架喎 球員做唔到你要既野 仲on99係場邊寫notes唔即刻上去指揮? 說穿了就係冇清晰既指示靠球員自己走位執生 冇部署打天才波要個廢老坐係場邊做乜鳩
2月
失球數過50不是夢
全文重點 高層問題
用世三假9仲唔係焦土

今季真係史上最柒
sarri史上最差
車既反擊太慢 個個妹幾野再橫傳
之後變陣地戰 但車係冇進攻板斧
對手根本唔怕迫到你禁區
反正你冇反擊速度 陣地戰又廢
差過干地好多喎
完季排11or below咪史上最柒囉
回購馬迪打番343 ok?
they are tactically intelligent enough to sabotage 3 managers they can learn to pass quickly and defend!
不過好彩係第1場啫 只係聯賽作客打top1 袋唔到3分預左 係輸得肉酸啲 又唔係咩世界末日 鏝之前黎作客都係要放低3分啦 聯賽杯又入到決賽 望就望e家已經係谷底 下幾場醒定啲執返個杯仔啦 比人大炒改善到問題既咪當fake 9 黎睇既蘇斯克查同遲啲決賽既鏝
我覺得sarri係更令我感到絕望
始終最大問題係,哥狗雪人,都仲有人代替到唔聽話嘅球員,垃圾車呢?雪咗世三用邊個?干地嗰時雪巴西幫又用到邊個?更加唔好講郁沙皮呢條麻煩友時係真係冇前鋒用要俾其他隊撳著搶
宮清睇得好前
輸阿記 2 0
輸搬芧 4 0
輸曼城 6 0
之前連續兩場主場無入球
之後連續三場客場無入球兼輸12粒...
唔洗完季去證明
突然諗起
干地以前好似係dlp
但佢教波
特別係係車
都唔鐘意用dlp
英國早晨!
有炒沙狗既消息未?
咁唔知半季排16全季排第10個季叫咩呢
派路?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞