[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
所以抵比25圖斯玩
垃圾
雪完證明到sorry ball 係得既
好過宜家場場都話 I don't know why.....
但相反睇就係人專攻中路 針住你踢 先有咁多interception 其餘兩個中場防守幫唔到太多
咁一月買左咩人咁把炮
定你信完季會係咁掃人
又或者咁諗, 佢係咪仲有心諗點救隊波?

我覺得好似返工咁
以前A公司返工, 用開opt 1 既方式做野, 好work好掂
依家轉工去C公司, 用返opt 1 既方式, 但係出哂問題
話冇資源既, 買俾你(斜恩佐仔)
買完俾你再用返opt 1都係做舊屎出黎

咁係咪要諗opt 2, 3, 4呢?
如果永遠都係咁一成不變既, 咁唔洗轉去C公司啦
冇能力轉陣既領隊, 仲衰9過以前既莫耶子
宜家行緊獨立財政路線
青訓上場機會係未來一兩年應該會多架喇

問題係預左要長期爭霸氣杯 再唔係爭標行列
簡單講
sarri ball 係最終目標
但過渡期見到有唔妥
咪要搵方法過渡囉

死硬一套照dup
根本第二隊波重新再夾過 但人地d人腳勁 高層又支持 哥狗戰術又多變
雪完唔L得既
即係可以即時88買機票返屋企

以一個唔會得罪老細既人黎講
你覺得佢有Guts咁雪d黃馬褂咩?...
同摩狗差唔多
343 踢得幾好 唔用堅持咩野沙利ball

343果陣個個都抄 ,sarri 西波 搵條毛抄
就算真sarri ball都係贏唔到冠
即係返到以前光頭佬時代
又可以玩海鮮波
呢樣真 個時仲話咩3後衛不能主攻 點知熱鏝都學車
唔執過班後防 等再自爆
連廢摩都學
係架

不過以前最初期有單丸同杜夫玩快翼
少緊一件時仲有joe cole
中期又有makelele加essien
後面仲有泰利a高

老摩回歸後d人腳都仲係當打

依家隊波既料點可以同個時比?
球員能力唔係高, 又吸唔到d wonderkid
領隊仲係得一招既話就真係成隊波可以食蕉啦
係咁諗嘅話一開始就咪撚請佢啦
某程度上佢地轉343係因為4後守唔住343
不過呢點絕對係干地既功勞
請到人先算
咁果年嘅摩西同a朗係幫到手嘅
有錢怕咩請唔到人
不過想請個又有料又肯做閪女人隻狗嘅教頭就真係難撚啲
你身為領隊,宜家班兵打唔到你套Sarri Ball

你就要變通諗方法架啦

全世界都知你完全將干堤既作用弱化呀

仲加劇左後防班炸彈不停咁爆
因為呀朗就算閪左,都仲有迪加幫佢補鑊
好野緊係有人抄 ,果d西波 先會比人嫌棄

泊大巴都個個抄啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞