[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
有時換帥就係唔想超大換血
有離心/傳有買家既: 夏, giroud, 安, cho, 切, zappa
走下坡: pedro, cahill, 摩西, 飲水
借既: 高仔, 西瓜
我地攻曼城對面有10個人係禁區個鐵桶愈搓愈密 曼城攻過黎得果7 8個人守仲要比人2 3下拉空哂 濕地以前輸3粒即刻轉3-5-2拎冠 唔知sorryball點教喇
Kovacic ig 都無撚埋
巴鳩利無咁多,之前d新聞好似都係寫under 100k
朗半年前仲好有名氣
仲有好多車迷撐, 宜家多左人知廢就難賣d
巴克利都有心踢係能力有限
飲水就真係清唔走
早有預料輸咁多,即刻deactivate個埃豬自己潛水
會唔會係比皇迷屌到反皮
賽前已經冇左
皇迷邊記得佢
出多啲切啦 有身型有技術
而家係咪將佢定位係右翼
其實干地開頭4後
大敗下試轉三後
343後期都有變下3511 352
宜家成套一成不變真係..明明上次打曼城有轉打防反,仲以為會睇情況轉
343 352 都算有轉
本身干心入面仲有set 424
仲煙剷玩死一套有啲唔同嘅
出佢打波牛個位啦
個個企定定點俾波
Btw
如果沙利想照搬napoli個套踢法黎車仔
除左2閘
一定要買個勁既後上中場
Kante 叫做到Allan 既野
但kovacic/Barkley 完全做唔到Hamsik 既野
減輕唔到前面3個入球壓力
呢個位一定要買人
似係
SarriOut 留名
幾個重心球員黎講我覺得唔岩打

夏神踢得最好係343前場自由人個時
反擊有空位爆左爆右,宜家猜係左翼位等開技扭過去其實安就係打呢種最多

kante進攻有時亮眼,但佢做到既野其他人都做到,浪費左top3防中能力,攻攻下回防距離遠,未必救到又晒氣力

左中場無乜助攻力,佐kante都無個時就好傷
輸唔緊要 都輸左咁多場 又第一年我當由佢
但沙狗唔該諗清楚 佐比人凍結左之後可以點做
宜定擺明係 下遊你猜唔入 上遊直接攻你佐就收你皮
話自己踢進攻波 又唔見得幾有計係進攻方面
好難相信煙狗真係唔變到呢個地步
其實干地開頭4後
大敗下試轉三後
343後期都有變下3511 352
宜家成套一成不變真係..明明上次打曼城有轉打防反,仲以為會睇情況轉
343 352 都算有轉
本身干心入面仲有set 424
仲煙剷玩死一套有啲唔同嘅
好難相信煙狗真係唔變到呢個地步

如果佢呢套係為現有球員而set都話,想將之前成套唔變咁搬真係唔掂
點解沙狗諗到用佐狗逗住中場 但諗唔到搵人逗住佐狗
我覺得沙狗明顯係想拎違約金
明知自己冇料拎唔到冠不如博炒早d搵下家
都係個句
唔變陣唔緊要
但有d球員明顯唔arm踢佢個體系就唔該拿拿臨換走佢
我當呢季交學費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞