[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
支持夏狗過皇
屌你啦
輸完3球 之後4球 尋日再6球
山西豆腐隊吖

呢隊車路士啊
又咩球員作反 on9
盲既都睇得出隊波防守好大缺憾
之前輸唔去係kepa/好彩
尋晚6球
第一球朗狗
第二球世界波
第三球波牛
第四球當雞巴反應慢真輸
第五球azp on9
第六狗再當真輸

六球起碼三球唔洗失 關戰術咩事
第一個係你先
明顯戰術問題啦
之前個兩場作客關事喇掛
咁點解條中場踢出黎咁撚柒呀
kante最撚無辜 轉去打am都要同dm比
等下次曼城對車再allin曼城先
拎1皮貼真飛 曼城拎聯賽冠軍🏆
敢唔敢
人地哥狗識用2個球員守夏神
我地就1vs1守sterling / 阿古獸已經高下立見
上面貼晒數據話佐真奴係top3防中
下場贏7球
睇返第一球
成隊屌柒條無嘴唇狗
中場踢得柒就係jojo問題
如果你覺得搵kante踢jojo個位冇問題既咁咪你話點好囉
用隊波防守數據最好個兩個比較又唔得
搵kante比又話佢唔係踢防中位唔比得
你直接話jojo係原罪咁咪大家都慳番啖氣唔駛同你鳩up囉
連續三場作客 失13球 零入球 之前主場連續兩場零入

sorry ball 都仲有人撐 係咪傻架

作客對強隊極速崩盤 已經唔係心態 係沙利擺大個頭 同球員未訓醒啦 屌

對熱刺 阿 鏝 可以上半廿分鐘就end game..屌你啦
而家d球評家癲撚到直頭話jorginho一個令到成隊波柒
個d alonso azp barkley 做埋d on9野就隻字不提
唔識應你
以前就唔撚理領隊買個唔啱用既big name眼都唔眨就係 沙拿 迪布尼 馬達廢少少都冇得留低 屌你e家巴鳩 牙朗柒咁多獲都有得打正選 啲翼同後防又3張 現實啲啦ching
唔屌佢屌邊個
一係又學連登仔咁屌jorginho囉
我仲記得唔夠力長傳,回傳面對面傳失,瘋狂輸1on1,你仲有冇咩其他嘢記得
你條撚樣係jorginho踢得好個陣咪又係潛撚哂水
仲有慢鏡遠射
咁你答未呀 中場7係點解
唔撚係掛 尋晚live post起碼有4,500百個cm屌波牛同m朗 你盲㗎
撐佐撐得好撚肉酸呀屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞