[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
會kick人既雪糕桶
利物浦咪好例子
追vvd 失敗唔要其他plan bcd
高普指定要佢 高層又肯搏
下年再追 75m直屌
阿巴肯比幾季佢執
就算比時間,你繼續買啲垃圾都係冇用
無安仔逗住個前場係爭咁D
平時有人hold住個場,其他球員可以諗下點踢同索多兩啖氣!
有安仔企係k角位變速過人回後會多返10%控球率同輸少3球!
呢個好難參考喎
VVD迷利到有曼城offer都唔理
翼位世三走都唔會買人
美國仔條數西女人都未諗掂邊到填
都係嗰句,防守數據度簡迪之後已經係佐狗,仲要如果簡迪冇痴咗線一場搶十幾球嘅時候,大家數據都係差唔到,咪繼續印象流囉 話佢冇跑動,人地貼出嚟話佢跑動最多又話人地鳩跑唔守波。貼埋佢防守數據說嚟又當睇唔到,總之佐狗就係原罪,要冚家剷,要絕子絕孫,得未?
美國仔仲要連多蒙特正選都搶唔到 黎都唔知搶唔搶到安正選
跑動咁多點解3場作客輸12粒?
我已經唔想晒口水討論佐狗,次次駁撚完後三日後輸波又重覆返嗰啲已經駁到打晒面嘅論點出嚟數佐狗,反正大家都係想搵個罪犯出氣啫,Kepa都俾你地屌啦,是旦啦
牙朗派膠,隊長送十二碼,巴鳩利回傳,關佢鳩事咩
係囉,場上得佐狗一個球員囉
輸就入哂jojo數
係盲反咪出聲囉,無謂浪費時間講落去
油王幾時先出黎講兩句
0g0a
同軒達臣一樣
但人地仲要出場少一半
救命
唔睇波又要出嚟9up
睇吓干地點用屌朗+摩閪都攞到英超
就知炒sarriball一定好過唔炒
問題明顯係領隊唔夠班>>>>>二三線球員

你唔炒佢之後嗰幾十場直頭唔使再睇
一撚定係sarriball到尾
同摩狗場場泊大巴一樣
個領隊唔撚識轉彎就要立即收佢皮
咁你記得唔好睇
好老實呢種踢法 呀妓都強過車(作客輸2球)
咁今場作客更高班既鏝
扣除派膠一兩球 輸4粒唔奇
唔好話咩主場贏鏝兩球
車主場較細同窄 氣勢好d 易d守住再搏反擊
並唔係車既傳控踢贏鏝既傳控
好心 買左pulisic又唔用買黎做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞