[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
點解你地咁無耐性?
人地高狗哥狗第一年都係咁啦
車狗多得你班即食球迷唔少
莫拉達又係咁
逼走晒啲人先安落?
由呢一刻開始我只會屌高層
干地back
呢場好明顯球員球隊領隊fans都有問題
球員自爆不在話,至於hea踢我就唔覺得
世三kante 西瓜佐真奴有心無力
事實上球隊上其他球員係唔夠料
azp已經退步不復當年
一隊波係踢11個人,一個世三再好扭都冇用
另外領隊戰術過於固執,欠缺多變
有時除佐排陣仲有用人既戰術作用都冇變
永遠都係位換位中場換中場然後用黎橫傳
高層有幾食屎都唔再講,老問題
唔支持領隊,比西女人掌權
到fans, 每次都靜撚過圖書館
點幫球隊打氣
連登既輸波就黎玩割席,屌,我肯撚定之前射得出果d topic你地有份正皮,到依加黎講廢話
鏝迷同人講要耐性
鳩層唔科水買人
講還講
莫拉達關人撚事?
其實沙利嗰套幾好用
算係一套穩定+風險低既戰術
車仔班球員仲未習慣
起碼比多一季機會佢
唔係話唔撐沙狗 始終都未見到沙利波 係得對榜尾個頭20分鐘見到少少影子 今場同鏝鬥攻啲迫搶可以咁廢 進攻教左咁耐仲係睇唔到有咩變化改善 究竟想點
我邊係鏝迷
我高登名係畢爾包個陣已經叫拿樸迪啦on9仔
Morata俾咗一季半時間佢
上場打比都唔少車狗特登睇佢
Kepa 身價一線
唔係唔俾時間嘅問
越夾越好見到越來越似樣同越夾越差越迷失
巴克利打番後備啦 真係唔知有咩用
覆番你
1.第一季哥帥係鏝打出黎既控傳已經有版有眼
依家車嘅係得控球冇製造任何威脅
2.仲有依家車有球員已經反緊佢,之前輸波有球員質疑佢用夏打9號位,佢自己公開話自己鼓勵唔到球員
3.琴晚佢輸波之後話油王冇打個電話俾佢,暗示唔知球會支唔支持佢,上埋頭條

球員、球會、球迷都得罪曬,請問哥帥第一季有無呢d野?
咁佢係咪底炒?
文仙尼年代已經玩緊彈彈波啦
見到一個智障發春夢囉
自己攞黎
根本沙就自己斷後路,又話自己鼓勵唔到球員,又話油王無打比佢,想博炒
抵啦
又廢左干地禁食垃圾規定
最尾玩死自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞