[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
干地 我地知錯啦
https://www.youtube.com/watch?v=uukfC_INCH4

幾個老問題,朗狗成鳩日走入中間怕係邊線出醜,隊波迫搶淨係開頭有隊型,過一陣就無影,巴鳩利走甩人又唔夠quali 踢左中場,佐仔橫傳太多,大家成日塞入中路塞車
dinho身邊有silva kdb gundogan幫手組織分擔進攻責任
jorginho身邊有邊個分擔到
而家睇阿狗作客場真係打得算好
愛美麗打442雙防中 中場白簡根度斯高workrate搶中場 兩邊就助攻助守 有時縮返後刪到鏝唔少橫傳
有波先打反擊
朗狗唔係打閘 似打中場多 巴膠簡迪上左去又返唔切
中場經常性唔夠人 成日比空位人走 加上左真奴本身身體質素所限 要foul先斷到人攻勢
之前話大炒磅尾Huddersfield ,
等你有問題改善咗既錯覺,
之後再下場比人血洗
中曬,
但我之前講既錯覺係指球迷,
我無諗到沙sir自己都信咗,
我睇完訪問我更加驚,佢好似真係真心膠嚟,判斷情況既能力極差,
好似活係自己既幻想世界咁,唔接受現實,
佢究竟係1.有能力變,但唔想變,
或者判斷力有問題以為唔駛變都無問題,所以唔變,
定係2.無能力變
1.都仲有得救
2.就
打完哈哈哈
呢到大家都好清醒係對面廢
點知沙利
夏狗快撚d走
留力時間仲多過上力

如果皇馬真係肯用呀辛加easy goal黎換 唔撚洗加錢都比佢啦 起碼對波會平衡d

下年
assensio Higuain HOD
isco kante kovacic
後防是撚但
人地個主帥知道列叔廢都識得調e禾比過去幫拖,
儘管效果未必好都成碼都有度過,
沙sir係希古恩嚟咗就high大咗
on9就死開啦
Sarri Out
想夏狗點踢
開頭都好地地
25分鐘就輸到4球 人地下下都2/3個去夾
你都識講佢on9啦
最後一句有d同意 講唔出點解,個感覺
無錯,大家講咁耐,就係唔滿意沙sir啲樣嘢,
老實講,油王唔科水,英超得雙曼係無限資金,
曼聯見摩佬唔對路都唔貨金住,
阿熱車利大家都係量入為出,
高普都捱好耐,
後防爆到無埋歐聯冠軍先有今日既陣容,
仲有高普佢有提升球員既能力(暫時見唔到沙sir有),
如果剩係識用一套,要等買齊人先識教既話,過主啦
好心就唔好再撐佐真奴啦

如果係派路沙維,對手拍過黎輕鬆扭過再俾啦,使咩下下回傳橫傳

仲有個防守數據
望下一三係咩人,都唔係大會既
再望下費甸拖利拉簡迪無一個頭三
咪又係典型佐真奴,量高質低
上面條片都睇到佢d比波唔夠直接
車迷撐自己球員都唔得
咁請問要撐邊個
車仔今季完全唔識打落後波
尋晚個人失誤太多,亦無人提場,卡希爾係度既話起碼有人熱血嗌下

不過未失波之前/ 失左3球之後,其實係叫做打到少少風格出黎,亦令曼城失誤多左,可惜都難逃大炒
炒完沙狗
下一任又唔撚會用佐真奴
賣又賣唔出
諗起都頭痕

Thank you sarri dog
又一個印記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞