[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
攞完歐聯歐霸就跌哂watt
佢個人真係好好,我都好鐘意雷斯,又關心小朋友,講愛心真係係車班球員來講,佢認第二無人敢認第一。

但無奈係佢身體已經退化得好勁,而且而家佢好容易一失波就氣餒,又或者頭腦發熱亂衝,作為一個球隊嘅後防領袖係唔合格
根本成隊波上至高層下至領隊球員都無一個係獨善其身
大家唔駛急住搵戰犯,個個都係
rudiger唔係囉
打羅馬爆到七彩
之後仲要唔gur 領隊

針9一兩個真係冇意思
同youtube球皇片一樣咁好笑
佢憑咩可以置身事外?
6:0中堅邊有可能係無辜
而家佢長期係德國7:1巴西嘅狀態
尋晚6球
第一球朗狗(佐狗唔零秒出手補佢位)
第二球世界波(佐狗搞到Kepa天生矮兩吋)
第三球波牛(佐狗唔走去撞開巴狗代佢頂)
第四球當雞巴反應慢真輸(佐狗干擾到Kepa搞到佢慢咗)
第五球azp on9(佐狗唔走去遮著癲恩嘅視線)
第六狗再當真輸(佐狗唔識分身術分多幾個出嚟mark人)

六球起碼三球唔洗失 關戰術咩事
唔關,關原罪佐事啫
咁撚貴買佢唔係指意吊一球靚既咁大把下
一樣係新加盟既防中 利個法賓奴由季初on99愈打愈好
佐真奴反而愈差 最慘係eq低
打得愈差愈燥
打cdm既佐狗 已經輸左幾場3:0 4:0 6:0
佢仲係傳球王tim

數據真係靚仔,但6球有一球有見到佢幫到手包個位咩,數據靚仔到底作用係邊,我想有個防中擋第2球射波,第3球頂番左右,第4球擋後上,第5球幫azp 2打1阻推進呀
以上4球呢位傳球王都係中間等人解圍再手指指搓波,kante如果企呢個位你睇下擋唔擋到一半以上?

睇數據top3? 俾人炒6比0隊波個防中都夠膽話自己top 3, 笑了,放kante落中間踢多左試下丫笨
買嚟代25古既Kepa 已經輸左幾場3:0 4:0 6:0
巴克利有幾多料大家都知呢
問題係點解佢會係正選
雷斯今季證明咗自己係垃圾啦
沙蛇覺得係訓練場踢得好就代表ok,但個問題係真正比賽場上先係考驗,咁就同你打fifa 可以贏鏝10:0但現實唔會。佢既戰術仲係維持係理論上而唔落地
何蛇
搞笑係而家佢仲係唔明點解訓練場踢得好,但比賽踢得唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞