[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
同干爹有咩分別....
公海D人搵緊你 你出去比佢地恥笑完我地再回答你
唔係話唔想撐煙剷 但你比啲野黎睇下先啦
改又唔改 plan就得1個 咁清曬啲球員又點?
你又幾多新景象比到人睇下
咁蘇斯克查帶卡迪夫城都廢到仆街嘅
沙利不離不棄支持區
To mon post嘅阿狗,其實我哋net spend唔係多你哋好多
原來2月得返一場英超 就對熱狗
而家氣氛咁差 對馬模輸埋沙利就大鑊
唔想炒沙利 但又唔想佢咁固執
重建既話佢一定唔差囉

睇下拿記前場3短走位配合都係由無教到有
問題係高層接唔接受到重建
車一直都唔係慢慢build up既球隊,由油王入主後全部都即食,一年唔得即炒
連獌狗都冇我地咁冇耐性

鏝唔講,文仙尼都忍到咁耐
Sorry sir廢到一個點,你比無限金錢佢咪又係打死同一個戰術,幾勁都有比人破既一日,之後佢又會話唔撚知有咩問題,d 球員打唔到佢套戰術,只踢自己既足球,永遠活係自己個世界到,最應該清係呢條撚樣先
今個月4大皆空
FA cup out
EFL cup out
Europa out
top4 out
如果佢改到得咗 第一變咗唔係佢嗰套 第二班高層見到你得又唔會再買人
不過唔會有咁既一日 即食球會 冇前四=
佐狗:已經禁盡R1加速架啦
如果沙利真係要炒,希望高層請到個重用青訓既教練同給予最大既支持,比班球員揸旗唔係路
雲加!
如果上邊啲消息係真既
我覺得更加要支持沙利
你班大帝想點撚樣
操到你嘔又唔鐘意,遲啲操又唔likey
我諗特別係對阿記嗰場之後,沙利公開罵班球員令個磨擦更大
何況呢班球員唔少都步入三十,換血係遲早既事
膠層請得沙利,就應該再比啲投入同信心佢打到教練同高層想踢既風格(高層都唔想再比錢炒教練掛)
唔係話唔想撐煙剷 但你比啲野黎睇下先啦
改又唔改 plan就得1個 咁清曬啲球員又點?
你又幾多新景象比到人睇下
如果佢改到得咗 第一變咗唔係佢嗰套 第二班高層見到你得又唔會再買人
不過唔會有咁既一日 即食球會 冇前四=

家陣咪就係佢果套宜家唔得 改下有咩問題
宜家真係好多根本上嘅問題
要執係要大改
原罪到遮線都係錯,唉是旦啦
根本D人就為笑而笑 贏波個陣季初個陣個個都話哥帥有眼光架啦
一輸比熱狗就有人開post問佢有乜用
最慘係有條on9仔講逗住型中場做左潮文比人笑
唔係癲恩阻住 已經有機會 拍左埋去
炒干地果陣都係咁講
嗱,我呢度想講少少,我一直話摩迪係因為佢真係未去到嗰個位兼且有球員比佢更值得攞金球獎,但事實上佢呢類所謂「逗著中場」嘅球員係重要架喎
篇文你講架 sor唔知
但其實認真講句 我第一次睇篇文係同意既 只不過而家成日比人拎出黎恥笑佐仔我覺得唔抵姐
明明佢要做D野就做曬 問題係出係沙蛇選人排陣個到
篇文唔係我出,但計返應該都係我前排狙擊摩迪攞世足金球時先會出現,所以講兩句啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞