[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
歐霸係唯一一條出路
英超前四都係算鳩數啦
咁唔夠安多 時間停頓之後失控球權

大佬呀佢個位係deep laying playmaker
即係中場指揮官 打前場壓迫既時候出現係第一點 轉守為攻既時候如果第一下攻唔到入去做節拍機再派牌 然後再睇隊友走位派比佢等個隊友做助攻

如果你要個D搶波無腦9猜既 你要既係一個工兵 唔係佐仔
咁既話就係沙蛇問題 出場陣容係咁
你唔可以要求一個原本係playmaker既人做工兵既野
所以我係撐佐仔反沙sir

同埋我上面都講過 而家隊波既問題係兩閘疊瓦唔掂再加兩個翼係上腳型翼 得pedro叫識走位
所以佐仔睇係上黎先無用
打得贏拿玻璃、阿仙奴咩🤭
改返做防反算啦 踢乜野傳控 啲走位意識根本好難咁短時間改到學到
但係歐霸都惡搞 睇最近幾場境況堪憂
煙剷再咁固執死左幾成
除左拿坡里、阿仙奴 中途自爆
咁一世踢防反算啦 去到咩時間都係會話
啲乜乜乜好難短時間改到學到
宜家唔係唔比時間煙剷 但你比人睇到有計劃先啦
宜家係都唔知佢做緊乜
改踢傳控冇問題呀 但都要慢慢換血先得㗎 安咁高價都唔賣
利伸我絕對respect安 上季覺得佢踢防反carry得好好 但傳控唔係佢嗰範嘛 而家搞到新仔上唔到位 又踢唔出成績 長期短期都衰哂
如果高層會無條件去撐一個領隊重建,
上年干地就唔會比西女人撚到要焦土啦,
沙利算老幾
好大機會 而家士氣 氣氛都差到暈
該改的、能改的我們堅決改,
不該改的、不能改的堅決不改。
所以唔好話啲球員乜乜柒柒啦
冇個教練做得長 教練想做大佬?你憑咩
一日之計在於晨啊
Sarri仲要3點先開始訓練
係咩有咩苦衷!?
所以一定要炒沙利止蝕
呢場6:0 同 雲加比人10:2 8:2咁打蝕曬道氣
干地軍操,兵變

但原來,咪一鳩樣
係時候捉下鬼啦 世三反正都會走 唔理佢
巴西幫感覺上好似機會最大
其他人又因乜原因會咁玩法呢
三個中場

求其 毒毒

咁試下好過啦
你sarriball依家又唔係打到同拿玻里一樣
根本人腳同風格唔同
你可以照踢進攻足球 但要佐踢依個位逗後根本就係俾人中出 又浪費左aknte
調一調位佐依然可以中場做playmaker但防務減少左 可以做短傳 毒毒又可以踢返防中
佐狗打防中位真心防守力好撚一般
最慘係成日俾人硬爆
好似son個球咁

你兩個cb又硬膠
佢防守數據高
但真差唔多次次入波都有佢份睇甩
同之前阿記山神一樣 明明好多數據都第一 但成日俾人屌隱形
真係得摩佬先會俾幾分薄面
真係搞到護級先炒
要deeplying又要防守好,唯有推雷sir上中場!
佐狗打攻中!
如果話佢係dlp我都覺得唔合格
依家佢只可以講係anchor 咁上下
摩佬賣哂班新世代就知我車得返防反一條路
球隊要打進攻足球定防反唔重要,最緊要有自己性格,當年利咁廢就係佢地無自己一個form,但定下變左年車無,當年avb其實最有期望一年,但全車都無耐性 家下沙利走唔走我唔評論,但我只希望我車搵到自己既踢法再keep住用,唔好再變

同埋車迷成日屌青訓無料,呢樣都係我車大問題,唔比機會佢地點成長?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞