[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
原來2月得返一場英超 就對熱狗
而家氣氛咁差 對馬模輸埋沙利就大鑊
唔想炒沙利 但又唔想佢咁固執

歐霸係唯一一條出路
英超前四都係算鳩數啦
嗱,我呢度想講少少,我一直話摩迪係因為佢真係未去到嗰個位兼且有球員比佢更值得攞金球獎,但事實上佢呢類所謂「逗著中場」嘅球員係重要架喎

篇文你講架 sor唔知
但其實認真講句 我第一次睇篇文係同意既 只不過而家成日比人拎出黎恥笑佐仔我覺得唔抵姐
明明佢要做D野就做曬 問題係出係沙蛇選人排陣個到

嘩 你會唔會太低要求?
佐仔已經做曬佢要做既野?
眼神防守 打橫同向後回傳 屌下隊友

佢工作量真係多到仆街

咁唔夠安多 時間停頓之後失控球權

大佬呀佢個位係deep laying playmaker
即係中場指揮官 打前場壓迫既時候出現係第一點 轉守為攻既時候如果第一下攻唔到入去做節拍機再派牌 然後再睇隊友走位派比佢等個隊友做助攻

如果你要個D搶波無腦9猜既 你要既係一個工兵 唔係佐仔
咁既話就係沙蛇問題 出場陣容係咁
你唔可以要求一個原本係playmaker既人做工兵既野
所以我係撐佐仔反沙sir

同埋我上面都講過 而家隊波既問題係兩閘疊瓦唔掂再加兩個翼係上腳型翼 得pedro叫識走位
所以佐仔睇係上黎先無用

歐霸係唯一一條出路
英超前四都係算鳩數啦

打得贏拿玻璃、阿仙奴咩🤭
如果上邊啲消息係真既
我覺得更加要支持沙利
你班大帝想點撚樣
操到你嘔又唔鐘意,遲啲操又唔likey
我諗特別係對阿記嗰場之後,沙利公開罵班球員令個磨擦更大
何況呢班球員唔少都步入三十,換血係遲早既事
膠層請得沙利,就應該再比啲投入同信心佢打到教練同高層想踢既風格(高層都唔想再比錢炒教練掛)
唔係話唔想撐煙剷 但你比啲野黎睇下先啦
改又唔改 plan就得1個 咁清曬啲球員又點?
你又幾多新景象比到人睇下
如果佢改到得咗 第一變咗唔係佢嗰套 第二班高層見到你得又唔會再買人
不過唔會有咁既一日 即食球會 冇前四=

家陣咪就係佢果套宜家唔得 改下有咩問題
宜家真係好多根本上嘅問題
要執係要大改

改返做防反算啦 踢乜野傳控 啲走位意識根本好難咁短時間改到學到

歐霸係唯一一條出路
英超前四都係算鳩數啦

但係歐霸都惡搞 睇最近幾場境況堪憂
煙剷再咁固執死左幾成

歐霸係唯一一條出路
英超前四都係算鳩數啦

但係歐霸都惡搞 睇最近幾場境況堪憂
煙剷再咁固執死左幾成

除左拿坡里、阿仙奴 中途自爆
如果上邊啲消息係真既
我覺得更加要支持沙利
你班大帝想點撚樣
操到你嘔又唔鐘意,遲啲操又唔likey
我諗特別係對阿記嗰場之後,沙利公開罵班球員令個磨擦更大
何況呢班球員唔少都步入三十,換血係遲早既事
膠層請得沙利,就應該再比啲投入同信心佢打到教練同高層想踢既風格(高層都唔想再比錢炒教練掛)
唔係話唔想撐煙剷 但你比啲野黎睇下先啦
改又唔改 plan就得1個 咁清曬啲球員又點?
你又幾多新景象比到人睇下
如果佢改到得咗 第一變咗唔係佢嗰套 第二班高層見到你得又唔會再買人
不過唔會有咁既一日 即食球會 冇前四=

家陣咪就係佢果套宜家唔得 改下有咩問題
宜家真係好多根本上嘅問題
要執係要大改

改返做防反算啦 踢乜野傳控 啲走位意識根本好難咁短時間改到學到

咁一世踢防反算啦 去到咩時間都係會話
啲乜乜乜好難短時間改到學到
宜家唔係唔比時間煙剷 但你比人睇到有計劃先啦
宜家係都唔知佢做緊乜
改踢傳控冇問題呀 但都要慢慢換血先得㗎 安咁高價都唔賣
利伸我絕對respect安 上季覺得佢踢防反carry得好好 但傳控唔係佢嗰範嘛 而家搞到新仔上唔到位 又踢唔出成績 長期短期都衰哂
如果高層會無條件去撐一個領隊重建,
上年干地就唔會比西女人撚到要焦土啦,
沙利算老幾

今個月4大皆空
FA cup out
EFL cup out
Europa out
top4 out

好大機會 而家士氣 氣氛都差到暈
該改的、能改的我們堅決改,
不該改的、不能改的堅決不改。
沙利算老幾

所以唔好話啲球員乜乜柒柒啦
冇個教練做得長 教練想做大佬?你憑咩
親車記者 Matt Law 指車路士未來一個月的成績將決定教練 Sarri 命運,假如2月成績不佳,Sarri 將被解僱,而最有可能的頂替者則為助教Zola。 (球隊認為取得下季歐聯資格比起奪得聯賽盃/足總盃更為重要)

報導亦指出部分球員對 Sarri 不滿的地方包括過於依賴Jorginho、缺乏Plan B、訓練過於單調、訓練時間過遲(Sarri 一般傾向於下午3時訓練,而之前幾位教練都是由早上開始訓練)

------------------------------------------------------------------------------------

Times 報導則指車路士不希望於 Sarri 執教7個月後就立即將其解僱,只會在下季歐聯資格無望的情況下,油王 Abramovich才會就此介入。

另外包括女總監 Marina 在內的高層亦對 Sarri 表示同情,因為 Sarri 於上年7月中段才接手球隊。

假如 Sarri 夏天繼續留任,將會推動球隊進行換血。

同情

一日之計在於晨啊
Sarri仲要3點先開始訓練
係咩有咩苦衷!?

今個月4大皆空
FA cup out
EFL cup out
Europa out
top4 out

好大機會 而家士氣 氣氛都差到暈

所以一定要炒沙利止蝕
呢場6:0 同 雲加比人10:2 8:2咁打蝕曬道氣
親車記者 Matt Law 指車路士未來一個月的成績將決定教練 Sarri 命運,假如2月成績不佳,Sarri 將被解僱,而最有可能的頂替者則為助教Zola。 (球隊認為取得下季歐聯資格比起奪得聯賽盃/足總盃更為重要)

報導亦指出部分球員對 Sarri 不滿的地方包括過於依賴Jorginho、缺乏Plan B、訓練過於單調、訓練時間過遲(Sarri 一般傾向於下午3時訓練,而之前幾位教練都是由早上開始訓練)

------------------------------------------------------------------------------------

Times 報導則指車路士不希望於 Sarri 執教7個月後就立即將其解僱,只會在下季歐聯資格無望的情況下,油王 Abramovich才會就此介入。

另外包括女總監 Marina 在內的高層亦對 Sarri 表示同情,因為 Sarri 於上年7月中段才接手球隊。

同情

一日之計在於晨啊
係咩有咩苦衷!?

干地軍操,兵變

但原來,咪一鳩樣

同情

一日之計在於晨啊
係咩有咩苦衷!?

干地軍操,兵變

但原來,咪一鳩樣

係時候捉下鬼啦 世三反正都會走 唔理佢
巴西幫感覺上好似機會最大
其他人又因乜原因會咁玩法呢
三個中場

求其 毒毒

咁試下好過啦
你sarriball依家又唔係打到同拿玻里一樣
根本人腳同風格唔同
你可以照踢進攻足球 但要佐踢依個位逗後根本就係俾人中出 又浪費左aknte
調一調位佐依然可以中場做playmaker但防務減少左 可以做短傳 毒毒又可以踢返防中
佐狗打防中位真心防守力好撚一般

最慘係成日俾人硬爆
好似son個球咁

你兩個cb又硬膠

最慘係成日俾人硬爆
好似son個球咁

你兩個cb又硬膠

佢防守數據高
但真差唔多次次入波都有佢份睇甩
同之前阿記山神一樣 明明好多數據都第一 但成日俾人屌隱形
篇文你講架 sor唔知
但其實認真講句 我第一次睇篇文係同意既 只不過而家成日比人拎出黎恥笑佐仔我覺得唔抵姐
明明佢要做D野就做曬 問題係出係沙蛇選人排陣個到

嘩 你會唔會太低要求?

佢工作量真係多到仆街

即係中場指揮官 打前場壓迫既時候出現係第一點 轉守為攻既時候如果第一下攻唔到入去做節拍機再派牌 然後再睇隊友走位派比佢等個隊友做助攻

同埋我上面都講過 而家隊波既問題係兩閘疊瓦唔掂再加兩個翼係上腳型翼 得pedro叫識走位
所以佐仔睇係上黎先無用

大佬呀 deep laying playmaker
最重要既長傳直線佢都冇 重話佢已經做齊

安冇出個兩場都比人大炒
唔係話咩 但佐仔兩場大炒都有出 企既位重要中場中
講到佢0責任防守
沙利算老幾

真係得摩佬先會俾幾分薄面
真係搞到護級先炒
要deeplying又要防守好,唯有推雷sir上中場!
佐狗打攻中!
嘩 你會唔會太低要求?

佢工作量真係多到仆街

所以佐仔睇係上黎先無用

大佬呀 deep laying playmaker
最重要既長傳直線佢都冇 重話佢已經做齊

安冇出個兩場都比人大炒
唔係話咩 但佐仔兩場大炒都有出 企既位重要中場中
講到佢0責任防守

如果話佢係dlp我都覺得唔合格
依家佢只可以講係anchor 咁上下
摩佬賣哂班新世代就知我車得返防反一條路
球隊要打進攻足球定防反唔重要,最緊要有自己性格,當年利咁廢就係佢地無自己一個form,但定下變左年車無,當年avb其實最有期望一年,但全車都無耐性 家下沙利走唔走我唔評論,但我只希望我車搵到自己既踢法再keep住用,唔好再變

同埋車迷成日屌青訓無料,呢樣都係我車大問題,唔比機會佢地點成長?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞