[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
d球員自己走上場架? 自己排陣架?
打強隊有kovacic 唔用擺巴克利都係自己攞黎啦

干地攞住阿朗摩西巴卡都攞兩隻杯

屌你死煙鏟一季破曬d敗家記錄
真係好想召喚迷沙黨 屌晒你地老母
我都想我潛水呀屌你老母 希望佢踢好啲啦
佢一日踢得差 我都要上水屌9條垃圾呀
有幾件啦 快屌
你覺得條中場柒係關jorginho一個事咁仲可以解釋d咩
沙狗就幸福啦
點輸都冇事
仲可以繼續發夢呢班人可以踢佢既sarri ball
仲有波牛都好廢 但係點解佐真奴可以撐 真心問
冇話撐定唔撐,只係見d人乜柒野第一個就搵jorginho開刀就覺得好on9
琴日輸6球有幾多球關佢事,隊波攻唔到又係要搵佢開刀
軌又轉移視線。

醜唔醜呀
佢係戰術核心 對波打成咁 佢唔係想走得甩呀
成條中場圍住佢走 尋日打到冇中場咁 又唔關佢事?
炒未啊
油王去左邊
Kante本身護波唔強,傳波都係一時時得
Barkley更加唔洗講,俾粒波佢第一時間彈返俾佐
冇中場呢個問題根本唔係第一個搵佐開刀
咁講法係咪sarri問題 編排中場方面
喂咁緊係啦
3個中場冇1個護到波
佐同kante已經唔擅長護波仲要搭個巴克利
已經唔講零變陣呢啲再深層次嘅事
今場出隻巴狗一定係佢問題
琴日係成隊都差喎,唔好淨係focus係中場同埋jorginho到先得嫁
佢個位拎波就搵人即交
佢琴日有幾多機會拎到波都唔駛講,而家隊隊都識man mark佢
鏝仲要唔止一個人逼佢
到佢拎到波,有得向前傳既佢都試
但隊波movement咁低,有幾何走到空位比佢交
barkley呢d莫講話拎波
連現位都做唔好,拎到波又9秒9傳返後,即係話比人知佢唔會分擔進攻既責任
jorginho呢d體系球員放係d 零movement既球隊到踢自然食哂屎
真心唔覺得kante返去cdm可以解決問題
一樣係護波唔強仲要傳球更弱
眼睛防守與橫傳
諗起barkley呢隻死英撚踢埋d擦鞋波就火滾
有冇人逼都唔撚理,直接彈返比jorginho同luiz
有球拎波身邊有空位可以定d黎造,佢照樣一下彈返比中堅
jorginho即刻屌鳩佢做咩唔向前傳
似啦,夏都放風
即係sarriball會用廢咗kante囉
之前攞mvp咪又係踢cdm位
果陣係雙防中
依家係單防中
咁你直接去信油王屌佢請sarri啦
同埋佢拎mvp都係踢cm周圍撲
踢cdm個場就係打阿狗輸3:0
咁係咪應該賣咗kante?
因為唔啱sarriball用?
反正夾硬出佢都唔係好突出

Sorry Ball is coming
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞