[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
唔洗揼,夏生果到就有一億
沙利炒左未
呢隊人腳和到都偷笑
除左世三kante azp kepa係一線
其他全部一線尾 二線
打撚咩
我地班球員的確係特別多問題

大嘅係咁係嘅又係咁
起身一睇 輸6球
係 次次炒完人就算,想玩即食但無長遠計劃
結果無限loop
懷咩疑人生?
下場贏返隊護級隊咪又係度奶sarri袋底
不停J sarri ball
上場一大堆人夠話成隊波順好多啦
至弊d即食係一換一呢屌

對呢隊車死心了
沙狗同煙fd底但完場手都唔同佢握
長遠計劃都唔係沙狗啦
有計劃都要岩人先得
輸可以接受,我估好多車迷都預咗今場輸
但6-0就真係好on9 輸場波仲輸埋士氣
其實教練係要就球員做戰術
唔係球員就戰術
因為車班人根本唔岩打佢本身個套tiki taka
就咁睇今場 個中場線深度已經睇得出哥狗係睇住你黎食
佢防守照足李城同般度茅夫個戰術黎踢
但好明顯沙利就係破唔到呢個鐵桶
即使下半場有空間比你猜 都係同上幾場冇撚分別
落底 傳返比左真 傳比另一邊 比閘 閘比返翼 比左真 looop
之後西瓜落黎駁腳 傳返比左真
人地就一下由費癲傳比阿古路/b sliva落底撚朗
講到悶 老問題 唔大執至少夾返2/3年
前題係信沙利個form 係合適既人腳下會成功
咁既人腳同戰術爭咩前四
現實d年年霸氣杯算啦
無人識打逆境波沙利又唔識轉陣

再講一個季中轉會球星同青訓一齊同你扭屎忽
更衣室本身士氣都唔荒好 大炒完衰都幾錢重

都唔洗講西女人d一買一賣
打番幾年霸氣杯無左歐聯筆收入
我諗高層先識醒
朗狗依啲撚樣真係一分鐘都唔想見到
油王一日仲係到
閪女人個位都係穩如泰山
俾你換幾多個領隊
轉會手法依然唔會改變 領隊依舊唔會係轉會上揸到旗
不斷咁無限loop落去
倒不如忍痛賣盤
轉轉新景象
咁既人腳爭第四都難,巴西幫班毒瘤又唔清

領隊又用人不善,我依然堅持干堤係唔啱踢宜家呢個位
Fair play to Antonio Rüdiger who came over to the Chelsea supporters to apologise and was abused by a ‘fan’ in the away section. Toni said, “I’ve come over to say sorry, stand in front of me if you‘ve something to say!” The ‘fan’ shut his mouth, Toni gave a kid his shirt
佢冇晒雄心真係求佢賣盤好過
賣盤啦
Guardiola on Sarri: ”They beat us at Stamford Bridge. Against Napoli last season it was tight at times... people don‘t understand how difficult it is [to play this way]... it only depends on the belief of the owners.“

Adds he picked City because they understood
"If the president calls I'd even be happy, seeing as I never hear from him," Sarri said. "But I don't know what to expect; people keep asking me what I think about the situation, but I think that's a question which needs to be put to the club."

冇心搞 就賣盤算啦
Azp alonso攻不鋭守不穩轉身慢打乜撚野閘
我好支持賣盤
但油王又唔肯放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞