[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
我夠知依家有咩問題啦
但我寧願借今次機會斬掉重練
好過繼續換教頭 繼續球員大過天 繼續季季屌西女人
咁樣我更加睇唔到車仔有希望...
應該話, 我會揀返防反為主或防守為主既領隊

既然個外在環境冇得變, 咁唯有用領隊去適應依個環境
其實都好現實架, 你返工時改變唔到d西老闆
如果你要繼續返依份工又要有表現既話, 你咪唯有跟住d遊戲規則咁行囉

鬼唔知d問題起邊咩, 但係個個都明架, 你要清左西女人得咩?
好多時係錫身多過真係想hea踢
打中下遊比幾個圍踢幾腳就唔會再爆
使唔使買埋世一世二黎俾佢交波
沙sir唔敢雪d大帝
繼續押曬雙閘衝前
咁大家既睇法唔同啦
你就比較進取d, 我就傾向保守d

重新reset過唔係唔好, 不過個下既痛唔係咁易過
當年到16弟時個記憶仲覺得好難受
由古烈治開始教之後都係叫黑馬或者爭標份子
你一下跌到隊波落16時真係情何以堪?

沙sir既方向性我唔可以話錯得哂
不過佢睇重既佐仔太過需要其他人幫佢cover先做到野
而且隊波成個進攻節奏睇落真係慢左(拖到好慢), 唔知關唔關傳統意甲踢法有關

繼續用沙sir既, 個陣痛會痛多幾屆呢?
我最怕既係, 教進攻搞唔掂, 最終變成淫賤足球
場場俾人456咁, 變左英超公廁
年齡開始大, 佢又唔係單丸個d搏老命球員
如果再用佢既話, 只有慢慢咁俾佢改入去amc位
都只係兩場姐 突然之間由防守足球轉到進攻足球
好難由半季時間就搞得掂喎
比d時間啦 從錯誤中學習
我都想撐煙蛇,但係可唔可以識變吓陣改少少都好呀
控傳都好多踢法啫
上半4粒
半場完全唔變動
沙狗呢d咪叫沙pop囉
車迷下半場都仲睇場西波先叫沙pop
首先派路隔黎係加度素,施多夫係打前一格同卡卡拍檔
第二,佐仔隔黎已經有簡迪啦,簡迪作用點都大過加度素啦,仲唔夠?比你講到佐仔隔黎果d係傷殘人士咁款
我明你講法
我都唔敢講比時間沙利會唔會成功
但我個人真係唔想再好似以前咁loop
眼見英超其他隊開始進步緊 陣容又愈來愈強
我地車就繼續原地踏步
繼續換教頭 繼續踢唔三唔四既防反
係威既咪打下遊贏曬
打頭5輸曬

都仲可能有前四既

不過就以後唔使旨意有杯

同拿坡利一樣
油王連埋西女人lan先解決到
轉會咁撚on9 你請咩領隊都無用
痢狗排第7果陣你去左拜山?
車路士正式改名為阿仙奴!
去左搵你老母
轉打進攻我諗好多球迷都係咁希望
我都想車仔可以踢到水銀瀉地咁

不過個問題都係高層度
你唔科水去追一D真係頂級球星既話, 其實點踢都係唔會打倒曼城
你見利記都係踢進攻架, 三前搶迫, 不過人地買到個頂級中堅
咁車仔呢?青訓甸又驚青, 蘇馬傷完就謝哂皮外借埋
卡希爾不復當年, 雷斯成日發波瘟, 魯迪加算係最正常個位
兩閘方面, 左邊A朗回唔切防, 艾馬臣夠快但係好似爭緊D野
右邊得AZP, 只係得返防守 (都冇當年咁穩)

中場啦, 除左簡迪之外, 真係仲有防守能力咩?

冇個好既防守, 進攻時失左波就係俾人食住哂
唔係唔打進攻, 不過球會唔用錢, 又冇好球員做防守
咁既情況下點進攻呢....
支持沙狗
踢防反阿婆教都教得掂啦

唔企硬只會收皮
隊波換左咁耐血都係失敗
換領隊根本唔係一個好方法

有料既都唔會肯屈就係條臭閪度
沙狗已經係2線教頭最好既選擇黎
其實原地踏步既主因係我地球會既高層
不過依樣野你要改佢仲難過登天
一係咁, 成個高層團隊又出現空難囉
唔係既話你點改都係死

就係因為上面既諗法, 我先寧可保守D咁揀防反領隊多過進攻型領隊...
除左簡迪之外其他都係傷殘架wo.......至少mentally上面係先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞