[Sorry Ball]車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 33 Dislike
我覺得對中下游先踢番佢d 濕鳩sorry ball 啦

對住big 6 以車仔咁既實力一定係 塞後防反
輸都無咁撚肉酸
兩閘 同左中場 要換 雷斯真係要出少d 佢痴線上黎真係瘋狂派膠 左中場用切都好過波牛 波牛打唔到大賽
雲尼亞里
摩佬
格蘭
史高拉利
希丁克
肥安
波亞斯
迪馬堤奧
肥賓
干迪

干地教意大利同祖記咁出色都比你地班車仔球員玩走
屌你老母車迷醒下啦!不如試下無領隊狀態

無領隊狀態
車區果然好多隱世識波帝
已經講過波牛打破密集仲可以用
點知sorry sir 轉過頭就用黎打鏝
西女人幾時考教練牌
包保無叛變
鐵腕milf
其實防中位係咪少左隻 大肉腸

而家中場永遠都係三隻身型單薄

你轉4231 用佐狗都好難踢
摩2係衰排16
炒完咪又差唔多,最後都要排10
干2係衰同高層炒大獲
班球員不滿戰術得嚟根本冇人hea踢

下下賴球員逼走教練
認真睇波先講啦
因為真係廢唔係hea
好多球員都公開撐沙狗 輸波又同球迷道歉又剩
真心想知邊個hea踢反沙狗
其實打強隊可以試下4231
宜家KANTE攻咗上去次次都回唔切防 後面少咗佢差好遠
擺明係一樣餸餵百萬人啦
仲屈球員
冇人hea踢?????
兩種機會
1.全隊11個傾掂hea唔搶波
2.干地order
我信後者
尋日有球巴鳩利是但回傳 俾佐狗屌老母
好明顯係戰術啦on9
過左3閘線先搶
除咗呢場經典之外
有冇多啲hea踢證據
Some players have privately started to complain that everything is “too tactical” and that there is now an overload of instructions that they can’t keep up with. Others wonder whether this squad is actually tactically intelligent enough to really learn this. #CFC (Independent)
要講hea踢都有嘅
雷斯sir落場睇波
咪抵佢俾人bench
我就由摩一開始睇車
其實就算係上季,我都唔覺干地能力上有問題

首先你諗下,達子咁撚廢,夏神唔妥佢,干2上半季都仲keep到

仲有兩隻wb,阿朗係紫巴合踢開可能係本身踢到,摩西斯呢件垃圾比佢撚兩下,第一季都踢到差唔多最佳十一人咁,仲帶動哂世界各地都有教練試三中堅。

第二樣野,佢想贏果陣唔撚執著,一開始踢4後換左兩次陣都開季不順,即刻棄用放題,換摩西踢三中堅,跟著lead全季。

第三樣野,佢要買既位,除左沙皮值得商榷之外,基本係睇通哂隊波有咩問題,就算唔要plan a,比個plan b佢 ,同今年既鏝痢打防反,真係未必冇得搏下。

當然,佢更衣室處理得唔好,無論對老細定球員都係高壓式,係其他隊唔知,至少係車冇可能捱到長時間,但到底呢個係咪好現象?冇左體育總監,高層基本係唔識波既,由佢地掌控買賣大權係咪合理?踢就踢干地套戰術,但人就唔係佢買
球員方面,干一睇到成班球員體能真係好左,唔多唔少都係因為干地操得多。呢家球員收左人工,但因為唔妥教練就9踢,係咪都係有問題?如果林奠因為民望低就咩都唔撚做,反正佢做咩都比人屌不如日日打下golf,香港人會點睇?
另外佢換人的確係慢,但你睇番除左以前全盛摩狗識禁制,其實呢家大部分教練換人都係偏保守。

至於煙蛇,我覺得佢係冇干地咁有料,因為佢好堅持自己果套,好少變通。佢都有講,佢果套戰術係需要球員不斷走位。但你諗番,哥狗曼城第一季都係咁,只係佢除左買人,仲會一個個咁教佢地走位(有條片佢逐步咁教丁力走位),今年已經係第三年,同佢地比較好似有少少唔公平。
拿玻里果三短配合真係好勁,個人能力係冇夏神咁好,但果三個既chemistry 一定屌打我地,呢d其實都係煙狗教既,但明顯係要時間

尋日果場,唔多唔少都係球員問題,理論上應該3:0差唔多,只係太多人放棄左場game咁,冇哂鬥志。

煙狗係有問題,但高層問題唔會少得過佢地,每次有問題就換教練,由得班球員覺得佢地可以決定教練去留,而唔係踢好自己。

有感而發,講得好亂,但我心態真係崩潰左,見諒

Btw,哥狗對班球員都好嚴,你唔聽話就雪(辛尼),但唔係話呢個世代咩都要聽哂球員,好睇老細表態。車就係比到個態度你話,球員唔滿意可以9踢唔會有事,永遠係教練食屎。曼城就係,哥狗大哂,佢買咩人就盡力買,就算踢得起,你態度有問題?支持你雪佢。呢個就係我地兩邊個分別
雷斯係唔會BENCH
無人踢到佢個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞