有無巴絲打鐘意玩P社喲戰略game?(2)

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
明曬
唔知係唔係你搞大啫
中世紀初潮後就洞房洞到出十幾個架啦
因為起馬有一半過唔到一歲
只於洞唔出果D啦喎
睇下亨利八世
VI 2 個經濟系統其實有好多發展空間, 之後都有好多 mod 嘗試完善
但隻 game 遊戲時間得100年, 又唔似 hoi 咁去到 小時計算, 所以 好快完。
.另外 個 戰鬥太垃圾
咁佢都唔算係主打戰鬥 唔緊要掛
隻game 時間太短就真嘅 可能半日計算就差唔多?
佢啲soundtrack 真係
Johans Waltz
都係果句啦,stellaris玩內政,hoi4玩打仗,你玩開civ一定係stellaris親近小小
班領主係咁要獨立,點玩
長遠你要明白佢地點解反你好感咁低
從根本解決問題
短期嘅
送禮 ,榮譽頭銜,內閣拉攏一班
之後迫反一班廢d打得贏既領主
打贏後全部放入監收頭銜
應該差唔多
綠帽人即係Irish?
個survey其實係關於啲咩
做完之後有冇獎
好生動
巴打有冇買西班牙dlc
mission tree好似有成個意大利嘅claim
如果同白色嘢或者紅色野同一個dynasty仲有PU CB
最後仲有任務做HRE皇帝
得佢地會咁「綠」架姐
咁鬥牛佬係做過HRE皇帝喎
有買Stellaris同HOI4
但係完全唔識玩,係睇完攻略都唔識
而家得閒開Game用吓Console Command屠吓電腦爽吓就算
有買Stellaris同HOI4同CIV6
但係完全唔識玩,係睇完攻略都唔識
而家得閒開Game用吓Console Command屠吓電腦爽吓就算
我嗰陣時仲特登check左Charles V嘅在位時間咁過去諗住玩Spain PU Austria
點知遊戲入面國家兩個分開咗kingship
雖然我估佢係為咗遊戲平衡 但係佢竄改歷史都好令人不能接受
你要起碼睇番一兩粒鐘youtube睇人youtube睇人點玩
有specific mechanic唔識就check wiki
1939年開戰之前做多啲civil factory
開戰之後喪做mil fac
咁易比你pu到件白色野就爆機咁制啦
咁仲洗咩玩個白色野 佢難玩過鬥牛佬咁多
但係EU4唔係就係你比玩改歷史咩?

波希米亞 波蘭 勃蘭登堡 條頓騎士團 都可以變普路士變德意志
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞