[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(10)

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
我覺得阿龔其實有啲偏執,甚至諗埋一邊
佢應該覺得佢嘅心思係唔可以二用,因為佢一直以來都係淨係諗住阿爸咁拼搏,所以佢覺得一心二用咁對阿爸&阿水係對雙方唔負責任,所以今集就逼佢埋牆角要佢揀
而佢揀咗阿爸,喺佢心目中就等於放棄阿水,所以講嗰句嘢斷自己後路

編劇我出盡力嘗試理解你同幫你兜㗎啦
唔想再重溫
真係好嬲
睇完期待成十日8日呃自己跟住會係甜...
睇到咁辛苦做乜?
之前成日都話要虐下水水
好啦到而家真虐
但到我接受唔到

個situation 好大可能變左:
水水沉船,雖然呀龔無放佢做第一
但按水水呢種性格,又放唔低
跟住呀龔就做好鬼多野想要補鑊
(但唔排除中間又話水水唔係no.1 )
個男人咁衰仲要水做野黎感動佢 水呀,你爭氣d啦好無
學曹總咁講 呢套係傷心速遞呀
水水好陰公呀
我真係睇到攰
現家個心仲係好唔舒服
一而再 再而三咁 永遠都有新嘅理由扔低我

曹太 到初雪 再到今集

水水永遠都唔係最重要
心已死
唉屌前半集真係好sweet
sweet到我一諗到今集係sad end就係咁喊

根本阿水從來都無介意過咩大房二房,甚至阿工甩底
佢最介意嘅係阿工講大話,對佢唔真誠
諗返起當初綠帽諗住呃鳩阿水想佢做二奶,就知阿水條底線從來都係呢度
係lift到,阿工解釋返根本哈爾濱個誤會就解開咗
雖然見到阿工仲係一副「哦你做咩呃我無去睇雪」嘅樣真係好燥
你要阿水同你講真心說話,你又有冇拎個心出嚟對阿水呀!

下半part屌你老母
電話都講埋,講多句老豆唔見咗又有幾難呀!!!!!
屌你老母阿工埋二房堆根本就唔符合世界仔人設!!!!
屌你我真係好傷心好嬲
唔一齊都算,但唔係咁樣嚟玩殘兩個角色同fans囉
你個名
原來岩feel都未必得架
下一集開始龔燁就變咗二房嘅人、水水前情敵條𡃁、大小姐嘅敵人⋯

龔生我想問你仲記唔記得你隻眼挑針USB?
唔用不如我地幫你用咗佢
編劇真係玩殘哂我地
我都係 越諗越嬲
追到心很累 可唔可以當依條線已經完咗
傷心到想改名
聽日番到公司仲要收埋隻雙下巴天使
睇返聖誕d2嘅相,阿水仲係當阿工係仇人,第一張相阿水黑佢面
之後阿工想扶阿水,阿水又Fing開阿工隻手
照計都係聖誕前後播,起碼阿水會嬲足一個月
今集一啲傷心嘅感覺都無,得返嬲,到依家仲嬲到震
之前仲話龔慾善其事 叫大家姐助龔
我宜家只係想睇大家姐幫阿水報仇
玩殘龔燁 俾啲教訓佢
解下我心頭恨
我都想
再上森仔電台道歉都冇用啦
經過今集 對龔燁真係心死...
再諗唔到理由說服呀水揀佢唔揀曹總
點解水水個角色可以咁可憐嫁,睇到想喊
支持大家姐報仇
呢條友唔受下教訓唔會識死
大家姐快啲報仇
有仇必報!大家姐快啲幫水水玩殘個死仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞