[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(10)

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
如果真係48x再有主線
比大家冷靜一下都係好事
大家一口氣由昨晚第9個post嘅28(我記得好似係)
到現家35頁,我估今晚又爆post 1001嫁啦

同埋都好想再強調比阿stanley 阿蟹知
你地真的真的做得好好

Stanley昨晚搵阿爸那滴無助嘅眼淚係impress 到我
阿蟹演最後係cafe一條友生悶氣亦顯得阿水非常出色

大家插嘅係劇情上不合理
龔燁人設被破壞
大家絕對知道兩位演出係非常好嫁

Stanley我知你有mon 呢度,仲經常性過嚟
我知你昨晚ig 那個post係講緊我地呢度
要明白大家非常期待龔燁真係表白成功,點知臨門自殺
大家心情一路好似阿水由天堂跌入谷底
可能有啲cm會好mean
但愈mean愈激動=愈喜愛呢條線
睇下呢度啲post推得咁快就知
我認我真係睇到真心攰
但從來冇放棄睇你地演出
因為已經愛上睇你地做戲

所以就繼續加油
其實我覺得阿龔有D可憐, 有時係想解釋但又唔知點講出口好
然後又要面對突如其來既選擇...就只好放低最後既一句..
我從來都覺得佢都被hurt嘅程度不比阿水低
但佢處理嘅方式太過stupid
平時啲聰明去哂邊
我唔介意等
我真心好想聽下stanley點解讀龔燁的做法
就係因為呢集一次過傷晒阿龔同阿水,大家反應先會咁激烈
阿龔身世坎坷,阿水情路不順,點解唔對佢哋好啲成全佢哋,而要畀更多荊棘同障礙佢哋
我真係睇到好心痛
先收藏
感謝分享
大感謝
我都睇到好心痛
真係好似失戀咁
大大的感謝
就因為發生呢D事, 從以顯示出阿龔可能公事上佢可以好完美處理...
但對於自己既事上就同普通人無分別, 其實我希望有一集可以係阿水去做主動去支持阿龔...(FF中)
好想睇多次463, 但又驚抽離唔到, 第一次睇電梯個幾幕係好Sweet, 越睇得多次數越虐, 掙扎緊睇唔睇好
我都只係翻睇上半part甜個啲!
之後個啲唔敢睇
好chur 係咁問人要答案
可能已經知道後面係核彈, 每次睇番甜個PASS都心痛
已經唔咁再亂ff
可能已經知道後面係核彈, 每次睇番甜個part都心痛
我完全唔敢再睇
初雪好好多
寫阿龔發現原來有啲難關可以同阿水一齊面對既話應該好sweet
唔好再虐佢地兩個啦
翻睇緊463,呢集真係好多bug位
唔講啲奇怪用字(唔對勁、爽約),森仔電台嗰度明明應該係家明同雙下巴蓮夢露,但係變咗做雙下巴天使
之後阿水回應就用雙下巴蓮夢露天使
好混亂呀
我唔想再虐待自己一次
同埋請編劇要係proofread 問題上搞搞佢
開心速遞可連戲係優點之一
不要令此優點消失
仲有食火鍋
一日未Happy Ending, 一日都敢睇返以前果D集數……太心痛!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞