[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(10)

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
叫返我Mary 唔使再改花名
一啖砂糖十舊屎
每次講起阿水面對幾多不公平都睇到想喊 縱然如此,佢仍然對每個人好好,好有義氣,雖然偶爾會發脾氣,但又好易氹,易滿足,是難得的好女仔,偏偏世界對佢唔公平,慶幸佢唔會自怨自艾,不然一早黑化左,變得好憤世嫉俗。
如此一個女子,值得人將她捧在手掌心呵護,幸福何時降臨在她身上
由開始睇到呢到,真心係好開心,直至水水接到電話都仲頂得住,到最後變埋2房人,仲要同水水講佢唔係佢no.1,點接受到呀
真係睇到好嬲
龔燁你憑咩要水水咁期待你嘅表白?
我明白你覺得阿爸唔等得
咁你明知你唔可以放水水喺No.1你就唔好去畀希望人啦
一次一次咁幫你講好說話
一次一次咁去相信你
結果你又一次一次咁去傷害佢
一次一次咁隱瞞
接龍自殺王今次真係殺到自己好難翻到生
水水值得一個對佢更好嘅人
阿工幾時有珍惜過呢個雙下巴天使呀
我想睇水水有人真正錫佢
係,售後係冇用㗎
大家灰晒喇,唔想再睇喇
我做觀眾都覺得心死,係唔係龔燁都無所謂,更何況水水
今集最大問題係毀龔燁形象
平時佢花式自殺,都仲可以話係佢小學雞鬥氣
初雪都話真係一場誤會,大家都唔想
但今集睇得出阿工根本唔識得珍惜阿水,仲講咩嘢雙下巴天使?
睇完今集我真係覺得阿水deserve better
都預左會出事...但呢個橋段太差,睇到燥~
我個心仲未平伏到
真係再搵唔到理由去諒解佢
真係唔值得
要趁老豆未失去記憶前揾到傑叔, 但搵到又點, 老豆會回復記憶咩, 還是會還番哂啲錢比佢呢? 理由太牽強啦
我都平伏唔到,怕今晚會失眠
我都未呀教命 已經喺stanley同編審ig留左言 表達不滿
真係好毀形象
尤其是前半又鋪排下電台道歉 同屋企人表白
最後居然係近乎斷絕關係咁講嘢
咩事 37歲嘅總監做嘢會唔會咁唔成熟
後面佢做嘅選擇我覺得冇毀形象嘅
始終阿龔一直話事業重要啲,同埋20幾年嚟都係放阿爸喺第一位
反而前面忽然勁口甜舌滑誇下海口同阿水講話要全世界知道邊個係佢嘅no.1就真係形象崩壞
454開始忽然猛烈發動攻勢追阿水都同之前話事業行先幾唔match
我睇完今集真係撐返曹總
起碼曹總真係錫水水,可以以水水為先
好過呀龔唔比人問都唔會講真話,出咗啲咩事唔識講多兩句解釋
最後發現呀爸係自己no.1想斷自己後路仲要講句嘢hurt多呀水幾錢重
Exam仲未溫完呀
但我仲sad緊溫唔到呀
可能想豐富龔燁個人嘅部分
等佢之後可以同大房嘅人鬥
睇佢點樣復仇 之前有人講過龔燁的王子復仇記 黑化嗰啲
但起龔水方面真係炒哂
睇到我想有個更好嘅人出現俾阿水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞