[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(10)

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
最尾楊洋話阿龔無返嗰度…
阿水原本仲有一絲擔心,
嗰時補救明明仲有機,lift嗰段話哂都終於互表心跡咗
點知最後收到句咁嘅野
可能寫返集嘅龔水兩個人冇晒交集
然後阿水一開頭都不以為然,但係之後開始唔慣冇咗個死賤精落嚟騷擾佢
然後帶出佢原來點都放唔低阿龔,所以主動去搵佢

雖然咁對阿水好慘
點先可以令阿龔知阿爸係想要新抱仔多過要返間廠
你個名
今日究竟推到幾多頁
如果我係阿水會心死多過放唔低
唔好咁對阿水啦
相添食
唔想好似賞昇戀咁,要最後1集先係埋一齊,想大結局可以首尾呼應
龔友:阿may咁好嘅女朋友你都唔識珍惜?

都講到明啦,點解阿龔你仲未明白
今日究竟屌咗幾多頁
From 32 to 25, 即係34頁?
屌到一齊為止呀
就黎又爆post
證明上次454只係原子彈級別
今集完全係核彈級別
好癲
個個上哂水
編劇我知你睇到㗎
最後個句真係一刀插入個心啊
就咁睇都心痛 水水一定會更sad 以後點信阿工
我仲
之前係街到睇唔到live啱啱先追返
本身無期待 但我frd睇完同我講話happy ending我就勁傻仔咁信到十足十

屌呀睇到一半已經心知不妙 但最大鑊都係臨尾轉投咗jenny陣營 其實工業係咪已經無咗理智 記得佢明明之前應承過水水話唔會再做損人不利己嘅事(類似啦) 而家竟然係度幫一個用陰招嚟搶咗project嚟做嘅人

Btw覺得水真係好慘 覺得佢真係好似隻狗咁係咁俾工業撚緊 如果我係佢 可能會覺得佢其實個人無變過 都係同之前一樣咁賤特登玩佢 而且唔止係對佢同愛情失哂信心 俾咁多個人踐踏咗咁多次之後 可能會對同人相處都失去咗信心 我係水嘅分分鐘會想移民 遠離香港呢個傷心地

本身之前諗住sem break由賤精來了開始逐集補返 而家都要諗諗仲有無咁嘅需要同心血 又諗起之前啲巴絲講嘅d2 拍戲相 唔知佢地之後會變成點呢 換我係水嘅話我連見佢一面都唔會想再見到
睇完之後好似有個烏血塞咗係心臟咁 上嚟發洩完感覺好咗不少 sorry for霸咗咁多位9up
我都好撚sad
主post同呢度都推咗勁多頁
serrini!!!竟然呢度有同好
我最怕一再想起 似天空清澈的你
Mon左10個post 岩岩睇完我都忍唔住啦
因爲供水先令我集集追愛回家
睇黎要罷睇一段時間我心情先平復到
之前睇工水就會諗 如果現實有一個男仔真係好似工業咁好就好啦 睇完今集就會諗 究竟仲有無人係真心可信

Btw stanley同蟹蟹今集演技真係超級厲害 各樣野都演繹得好到位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞