[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(10)

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
睇完真係好傷心
唔知係嬲定心酸定失望定頭痛地留名
傷心留名
Jenny未打嚟之前點解唔話俾阿水聽阿爸唔見咗
阿水話明要真誠啦嘛
反而收到Jenny電話後要隱瞞都仲勉強解得通
留名

今次真係好嬲好嬲好嬲呀
嬲到我睇完即刻去沖涼平復下心情
但出到黎睇到大家留言我道火又著返
Stanley之後出嚟解釋下
救命我真係睇到真心攰
覺得自己好似比編劇撚狗咁撚 睇到爆粗
估唔到仲虐過初雪 未試過睇劇睇到咁唔開心
本來初雪嗰集大家都只係覺得工水兩個都咁慘,今集過後我覺得水水係好xy慘囉!條仔放哂自己全家飛機之餘,仲要同個前情敵一齊飛去跟返自己個project!乜事啊家下火都嚟!!
仲衰過上集,玩野咩
投靠二房(Jenny) 係因為要搵傑叔出嚟,阿爸病情唔等得
除左傷心之外我對呢條線有d失望

今日上半集同下半好唔連戲
明明呀龔講完想比阿水知邊個係自己心入面既no.1 仲要約埋佢屋企人
其實等於講左個答案出來

但下半場又突然轉太覺得過去先係最重要既
中間變得好突兀
而且仲要講到出口比阿水知佢唔係自己既no.1

唔合理 更加唔合情
唔止係阿水心死
我都心死
上集係合理
今集真係垃圾 睇到好撚嬲
仲衰過415
我反而覺得初雪仲好過呢集
初雪係虐但虐得有道理
但你叫阿水之後點解再相信阿龔
我要暫停重溫所有集數啊
新嘅都唔想睇喇
今集真係為拖而拖
水水自己都係孝順女,只要阿龔解釋
清楚點解甩底,即使唔係將自己擺喺No.1,因為知阿龔
屋企咩事,水水會明白㗎喎
打電話話嚟唔到,水水都有問係咪發生咩事,阿龔都唔解釋,唔好話人地唔同你分擔,係根本都唔俾對方一個機會去發揮雙下巴天使嘅角色
睇完今集 其實每次龔水有誤會都用佢老豆做藉口 我唔明點解最後唔可以啊龔同啊水講清楚 如果啊龔當若水係心目中第一既話 所有野係咪應該要分擔同講清楚 我唔知日後鋪唔鋪到啊龔既no.1係變左做啊水 唔通要等到真係賺左間公司先做到? 最後仲要加埋二房 原本Jenny係助龔 助助下變晒質 點樣睇落去
今集最大疑問真係 講一句龔友唔見咗有幾難
龔燁係都要收埋自己一個處理
我宜家諗到嘅解釋只有
佢真係好care阿水講過要放佢起第一位呢個條件
阿爸病發又再提醒咗佢 佢冇可能擺阿水起第一位
所以佢就縮?
如果真係咁 我真係想打醒佢
龔燁你個腦去咗邊?邊個教你阿爸阿水只可以擁有一個
有埋阿水多一個人陪你撐 條數識唔識計
屌我寧願冇睇過呢集
個心都冇咁痛
心已死
下個星期唔拆返好條線
我只會覺搞到人氣cp嘅fans流失
當年馬壯德如就話有原因啫
依家為拖而拖?
大家鐘意睇鬥氣,而唔係睇點玩死段感情。
如果鋪線唔急表白係搞到咁,
倒不如拿拿聲拉埋由得鋪唔靚。
依家浪費哂之前一直花嘅心機,花嘅鋪排
Stanley 又話甜吓虐吓咁,依家係得虐呀
甜咗喺邊L到呀
我想簡簡單單愛回家,係要夾硬拆散人地
嬲住黎留名

阿工今次真係幫唔落!
你叫水水之後仲點信你!
明明係𨋢到都講到出口咁滯
做唔到唔好下巴輕輕
根本d 誤會位/ 對立位係無需要
點解事業, 龔友同水水唔可以一齊要先, 只要講清楚的話
水水無可能唔明白, 唔體諒囉
係呀, 今集有電話, 但都要硬係唔講清楚
大家只會覺得係呀龔愛得唔夠, 根本唔想維繫呢段關係
我係水水的話, 呀龔 black list
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞