[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(10)

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
啱呀 打開份lecture notes 同一版 兩個鐘
佢累到Mandy坐監已經對佢有小小不滿
電腦都未開
聽日有deadline,今晚應該要通宵
龔燁正一人頭豬 搵人打佢得唔得
十幾分鐘前先拆完一個,之後又自製一個更強嘅誤會
我諗唔到咩理由阿水仲要第阿龔
呢套sitcom破嗮紀錄啦唉
過咗兩個鐘仲咁多人DllM

不如quit咗連登個視窗
伸個懶腰
返返現實世界
面對更殘酷嘅世界
好矛盾,又想重溫今集上半場及下半場小部份,但又怕睇到最後心碎

今集真心睇到要入廠療傷
係!完全唔期待之後點、有時見到預告係龔水都專登追、而家真係唔會,好無聊...啲橋段太悶...
我都要學你改翻個心灰意冷名
今集個編劇真係趕走好多粉絲...厲害👍🏼
龔燁有一萬種苦衷都唔等於佢可以咁對阿水
從來未試過睇TBB劇睇到喊,完全唔撚知自己死趕爛趕番屋企為乜
其實一早預咗虐,但冇諗過虐得咁撚肉酸咁撚老土。我真係唔介意啲咩甜啊刀啊嘅問題,進展慢啲都OK,但屌你宜家連人設都完全走晒樣,我仲以為自己睇緊另一套劇添啊頂
先唔講咁樣有幾傷阿水個心,仲要係補都補唔番嗰隻,宜家就連Ma姐都知泊碼頭要去泊大龍生啦,點解阿龔你咁撚醒會寧願坦蕩蕩咁去得罪大房泊埋落二房度仲以為咁就可以幫阿爸攞番間廠架? 你嗰啲公關技巧呢手段呢面面俱圓呢死晒去邊呀,乜你阿爸咁教你架,你個腦係咪凍壞咗啊屌
真係越講越嬲,越講越傷心,編劇你唔識寫就咪撚寫,上嚟睇睇意見等大家教下你啦好冇啊,咪撚嘥晒啲好演員同觀眾嘅熱情投入啦dllm
對唔住,請大家原來我咁粗口爛舌,因為我真係冇阿龔咁撚忍得住!!!
今次係佢親手推開水水
我quit唔到呀
quit完又忍唔住走返入嚟
第一次覺得自己咁犯賤
有咩唔順起度發洩哂出來
大把人陪你一齊
咁樣個心先會舒服啲 先有返精神做嘢
阿龔明知大小姐懷疑自己有份幫二房偷哈爾濱計畫,最後都屈服跟住去,仲唔同阿水解釋
再留埋嗰句唔係no.1嘅message,擺明係親手推開佢
先唔理點解阿龔會屈服於jenny,佢揀阿爸做no.1就推開阿水,係諗埋一面到偏執,佢係咪以為一個人只能捉緊一樣嘢,其他就要放棄,咁諗真係大錯特錯,好想知點兜呢個位
阿龔係好慘,但係某程度上佢嘅思想唔成熟同鍾意攬晒所有嘢上身嘅性格令佢搞成咁
btw阿水畀人hurt到咁盡,都好想知點兜
Hi我都係 仲係度
我今次都夠犯賤
tbb劇姐 我咁投入為乜

熄電話啦要
各位保重
絲 溫書同準備presentation加油

我真係睇到好似失戀咁
我想quit嫁
Quit 唔到
慘過自己失戀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞