[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(10)

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
其實另一個ff 版本會係水水覺得龔唔會呃佢,佢咁做實有原因,跟著不離不棄,為龔做咗啲令人感到嘅嘢,龔意識到水不可少,發力再追
不過難為水水囉
咁樣搞法
分分鐘今晚又爆post
大小姐講得岩 只有事業唔會背叛你
工業返黎仲點面對佢 個心始終有條刺
可唔可以俾返個好男人水水
龔水幾時先可以比翻d日常鬥氣我地呀,好想你地派糖呀,再係咁小心臟真係負荷不了
喺下次主線拆掂今次件事之前,應該都唔會有甜嘅過場,除非集體失憶

Stanley 唔使擔心,我地會繼續追龔水,我一定放長雙眼睇編劇點拆彈
我覺得會爆呀 尋日播完到依家都差唔多900個留言
淨係今朝大家都推咗好多,過咗一晚大家都仲嬲緊 雖然我都係,一起身就上黎追post
岩岩起身
都係有種失戀感
我估真係要諗佢地拆左彈我先會真正釋懷
所以拜託下次主線快少少到
若是你也發現你也喜歡虧待我
我就讓你永遠痛愛著我

絲打用痛愛用得好中
點解8點鐘處境劇要sad到用痛愛咁大件事喎
一瞓醒個頹mode自動on
一諗到之後可能連甜嘅過場都冇,我就淨係想自摺loop返之前啲集數
連loop 之前甜的集數都冇意欲,真係好似失戀咁,乜都唔想睇返,睇返就hurt
+1 之前就算俾初雪虐 我都會不停loop之前既劇情
今次真係無意欲 唔想重溫 好頹
我覺得初雪再虐都好,大家都見到有曙光
阿水開始接受阿工,阿工又唔再小學雞,而係正面面對打算表白
最後錯過,兩個人都唔想
今次兩個人都已經表明心意,但因為勉強嘅唔溝通而越拉越遠
真係讓人好傷心
我以為我po咗係劇post
有諗過自己會睇到咁認真
真係好頹
虐得最慘嘅唔係呀水,呀龔,係龔水黨啊
上面咪有絲打分享左琴晚結尾既歌
明明首歌既旋律幾岩我口味
但我而家一聽個腦就係咁loop佢地
完全唔敢聽!
點解我會咁上心架
唔知下星期有無, Stanley現在選擇性Like及回答
Stanley 今日會唔會Mon住呢到, 有就跪求今晚開live, 解答下我地
大家太入戲喇, 煲劇啫, 無必要傷心又傷身
昨晚訓得超差,若水失戀攪到連我都覺得失戀埋,起碼呢個星期,唔係,係未有龔水主線的集數前,我都冇興趣再睇。呢個係對垃圾編劇的復仇。
昨晚都估到唔會一齊,但呢個用劇情真係講唔通!水水又唔係唔知傑叔單野!講一聲唔得既?真心嬲!係嬲編劇撚我地,去到咁既戲情,你唔會失驚無神放甜呀?為拖而拖..ching講得好!垃圾編劇!再見預告有都唔會專登追!成家人食住飯睇,都齊齊鬧..
你個名
真係好cls但我真係訓得麻麻地
諗返昨晚咁大反應真係唔係冇原因
有種無力感 因為一次阿爸走失而推翻曬咁多集建立既關係同信任(雖然我同意食蕉連皮絲講,雙方既信任都好薄弱) 關係親密指數由70分一野跌到落負分 真係有啲灰

不過,睇左成晚comment同分析 沉澱落黎之後 我相信編劇係有後路 已經諗好後面劇情先玩舖咁大既黎試下我地
因為係開心速遞劇組我先選擇相信,其他劇我果斷棄劇架
贊成,只少曹總一直對水水都好好
水水都唔中意佢
唔好踐踏曹總嘅心靈啦
佢都俾水水hurt咗好多次
之但係仲死心塌地咁中意人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞