[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(10)

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
通頂拍咗兩日嘢好想休息但忍唔住追哂啲post,
其實睇到咁多人話棄劇真係好有無力感,
hurt過今集,
好想拉住佢哋唔俾佢哋走,
再lur地叫佢哋睇多幾集先,
但事實上我又做唔到啲咩

我已經用唔到文字嚟形容我有幾愛劇組,
見到主post有啲人鬧得都幾難聽,
搞到我好撚心痛,
但事實上今次又真係有啲位做得唔夠好,
好矛盾
發現啊龔嗌到會真係好鬼醒 係咪想逃避食根叔嘅伏野
龔一直都好醒,只係一關阿爸同傑叔事就方寸大亂啫
其實今日個集開頭有幾分鐘我miss 左
頭先又走左去myTV 睇番
但最後都係隱唔住,睇半集就算
我都係想開開心心咁睇完撻落床訓

最後想講Stanley 同阿蟹真係交到戲
亦都好按劇本要求做自己角色
我亦無諗過棄cp/棄劇
只係對一對cp熱愛程度,真係俾今日劇情磨蝕左
感覺呢樣野唉 唔識講
可能無之前咁熱烈追cp都係好事
Btw 我仍然會想keep住睇呢對點發展 (兜)落去
希望Stanley 同蟹唔好灰心
你地真係演得好好,如果唔係都唔會睇到我咁sad
睇咗個comment到而家都諗唔明咩意思 佢係咪想特登激走水水
屌 忍唔住要留言呀
一路一路等 等到今時今日
明明係大好機會 點解總係有野破壞佢地姐
我已經唔再期待下一次工水線
除非有人話我知幾時有好進展or一齊!!!
否則我真係唔想再虐死自己
bye 愛回家 bye 工水線
打完觀後感 終於瞓得著 唔再諗住個劇情
工業表情包part 3

我一定唔會當咩事都冇發生過! (好撚man )

明明你就係想聽我解釋

機會嚟啦飛雲 哎屌好撚痛

今次只許成功不許失敗

Hi (兩條友喺度扮咩 )

佢兩個忍唔住含春笑個樣好正

工業今次終於正正經經約水水,唔再係呃飯食,呢下好charm

聽日仲有最後part 4 雖然冇乜mood整下半集,但虐狗嗰個位Stanley繼續演技大爆發,點都要整埋佢唔好晒
睇咗成晚 開心速遞都係得呢個ff令我笑得出 龔友呀 係時候到你出場啦
頭先翻睇咗一次
發覺片尾首歌幾好聽
睇埋歌詞都幾啱宜家個心情
"Lux" by Cyrus Reynolds ft. Connor Shambrook
https://youtu.be/xAtbmqt7ToI
到底幾時先到下次主線....
諗到訓唔著
好想睇到底聖誕節果次路透到底係咩一回事
唔計上一個post嗰幾頁
呢度喺20:30之後呢六個幾鐘無停過咁不斷爆嗮啲情緒同粗口
其實大家咁氣憤 個口就話棄追但事實上點會捨得呢
mon住post的Stanley/阿蟹:你地將角色拿捏得咁好大家點會咁容易走人先
忍唔住架喇大家下次有龔水主線咪都會開電視等live
最多咪打定底先 我先唔怕你

討論得咁投入大家辛苦喇
我對路透啲期望跌到接近零 講笑,有少少的
其實我見到463路透嗰陣雖然見到阿龔著便服覺得有啲興奮,但係一有網友認到係護老院附近我就有少少不祥預感,覺得Konnie能夠影下相唔通唔洗埋位
不過我相信聖誕節點都要比少少甜頭大家 話嗮聖誕普天同慶啵大佬
其實你係咪best123絲?
呢個核彈真係好勁 呢個post同主post都追左好耐先追完 推得好快之餘 全部都好多字 所以睇左好耐
希望之後既工水主線可以令大家開心返
幾sad都唔會棄戲嫁 真係一路都好鐘意呢條線
嗰個係我女,真係會見一次打一次(我講係龔燁 )

因為佢地2位做得太好,令我地太投入,今集大部分太甜,最後唔合理咁虐法無法接受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞