低調置業討論(六)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

四舊幾都有

偉仔租務如何

土瓜灣邊到都好租
個時AA日日打比我,每日三個客睇,我揀客

土記業主會萬歲

仲有第三樣 唔記得左係乜

支爆

2047, 支爆, 新沙士, 失業

你地點做奥囝fans

真。奧Fan

支爆

2047, 支爆, 新沙士, 失業

你地點做奥囝fans

真。奧Fan

雷奧四寶
我開左個telegram
有私人買樓問題歡迎加我傾,定時市場有二手荀盤亦會放上去
https://t.me/joinchat/AAAAAAsaljGGUEZRfcwW8Q
利申:十年地產牌
(元朗,屯門,天水圍,粉嶺,上水,荃灣)

巴打有無東涌盤? 想買實用500左右,海堤 or 藍天

各位巴打買左樓後生活費幾多到

供樓水電煤地租差餉管理費嗰啲? 如果係嘅話,供5千幾,管理費600左右,電費當500,差餉地租當700,水費當150,煤氣費250,8000以內一定有找,不過我哋揀5按供20年@100萬,2年後都贖埋
https://t.me/joinchat/AAAAAAsaljGGUEZRfcwW8Q

巴打有無東涌盤? 想買實用500左右,海堤 or 藍天

巴打個group入唔到
供樓連生浩費一闊三大

爸打我想買尚悅大兩房,有咩推介

尚悅大2房大約要幾錢
供樓連生浩費一闊三大

租樓日日賺

四舊幾都有

偉仔租務如何

土瓜灣邊到都好租

土記業主會萬歲

今年諗緊邊區,出租
供樓連生浩費一闊三大

租樓日日賺

租樓更苦

爸打我想買尚悅大兩房,有咩推介

尚悅大2房大約要幾錢

有巴打今日己經約左我睇左 你同佢鬥快啦

老老頭頭,巴打唔係唔比你搵客,但唔好咁明目張膽,仲要講乜鬥快

呢到係奧仔fans club 係用黎講2047, 支爆同埋新Sars 架

土瓜灣邊到都好租

土記業主會萬歲

今年諗緊邊區,出租

買多間土記啦

有巴打今日己經約左我睇左 你同佢鬥快啦

老老頭頭,巴打唔係唔比你搵客,但唔好咁明目張膽,仲要講乜鬥快

呢到係奧仔fans club 係用黎講2047, 支爆同埋新Sars 架

講下笑啫 咁認真做咩
我之前講過 買樓唔係買菜 睇清楚 準備好先入市

留底contact 就算喇,又話咩鬥快,其實呢啲有乜好講呢?
柏傲加7%都超14倍 但而家好似只係旺左一手,二手都係無乜成交咁 平時都有d 新聞話d 人抽唔到樓花就返二手巿場買
柏傲加7%都超14倍 但而家好似只係旺左一手,二手都係無乜成交咁 平時都有d 新聞話d 人抽唔到樓花就返二手巿場買

冇人放 二手價依家好少成交參考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞