低調置業討論(六)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
576呎兩房個廳應該會好大

邊度

邊度

曼山

交通唔方便

烏溪沙果邊真係幾荒無下
得個商場仔就今都冇,乜都要係會所搞掂
馬鞍山配套好好多,但冇乜新樓

迎海個景好正

迎海都有升

實576的話一定好大
我實524兩房主人房都可以三邊落床

實576的話一定好大

好吸引

實576的話一定好大

巴打曼山兩房都要9球

我幾十萬倉底貨 有得佢擺 話多唔多話少唔少

呢兩年輸撚左兩球 近排止蝕晒,如果唔係兩年前買左樓喇

巴打你炒期定炒牛熊輸咁多?

我玩正股蝕左100k度
依家得返少少蟹貨

細價股

我早2年炒匯都輸左接近廿個 玩呢D真係同賭冇乜分別

實576的話一定好大

巴打曼山兩房都要9球

換樓既話都係做3球按揭

我幾十萬倉底貨 有得佢擺 話多唔多話少唔少

呢兩年輸撚左兩球 近排止蝕晒,如果唔係兩年前買左樓喇

巴打你炒期定炒牛熊輸咁多?

我玩正股蝕左100k度
依家得返少少蟹貨

細價股

所以買左樓淨返d錢都擺返哂係ML算數
每個月收返d息好過拎去賭

只係將煩惱推遅

算啦,呢個世界總要有人咁,人人都心想事成咪世界大亂

等奧仔2047

雖然我買開放式但318都夠間間房出黎,唔算太差

細價股

十幾萬貨係倉底鬥緊長命

十幾萬貨係倉底鬥緊長命

當賭錢,之前贏左啲,貪勝不知輸
依家輸到hihi 咪係時候停

十幾萬貨係倉底鬥緊長命

當賭錢,之前贏左啲,貪勝不知輸
依家輸到hihi 咪係時候停

細價股我已經唔敢再玩啦 以前會搵靚殼再放係到等, 而家都算啦 穩陣買D真係有prospect 既公司算

實576的話一定好大

巴打曼山兩房都要9球

換樓既話都係做3球按揭

本身有樓full pay 六球咪係law

巴打曼山兩房都要9球

換樓既話都係做3球按揭

依家果層仲有兩年就供完
市值6.5m 左右

巴打曼山兩房都要9球

換樓既話都係做3球按揭

依家果層仲有兩年就供完
市值6.5m 左右

借3球就簡單啦
係樓換樓果下麻煩姐

依家果層仲有兩年就供完
市值6.5m 左右

借3球就簡單啦
係樓換樓果下麻煩姐

住住阿媽度先
地政總署今日(一月二十五日)公布,一幅位於九龍啟德第1L區1號地盤的新九龍內地段第6564號的用地,以55.297億元批予雅晉集團有限公司(母公司:Onwards Asia Limited),批租期為五十年。該公司為出價最高的投標者,據了解中標公司為中資海航集團系內。是次截標的1L區1號住宅地,佔地約7.88萬平方呎,可建樓面約42.54萬平方呎,位於內單邊,預計未來享河景及樓景為主,樓面地價達1.3萬元。

海航又黎
地政總署今日(一月二十五日)公布,一幅位於九龍啟德第1L區1號地盤的新九龍內地段第6564號的用地,以55.297億元批予雅晉集團有限公司(母公司:Onwards Asia Limited),批租期為五十年。該公司為出價最高的投標者,據了解中標公司為中資海航集團系內。是次截標的1L區1號住宅地,佔地約7.88萬平方呎,可建樓面約42.54萬平方呎,位於內單邊,預計未來享河景及樓景為主,樓面地價達1.3萬元。

海航又黎

地價都1.3萬

海航又黎

地價都1.3萬

起好既時候2萬元一呎得唔得

海航又黎

地價都1.3萬

依家班撚屌6,7千蚊呎投返黎都賣萬5,6
萬3投返黎隨時賣3萬添

海航又黎

地價都1.3萬

萬3投返黎隨時賣3萬添

500呎賣1500萬

萬3投返黎隨時賣3萬添

500呎賣1500萬

啟德呢個區依家越吹越大
依家爛地一塊都賣緊2萬蚊呎
都唔知係咪會起到政府講到咁既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞