低調置業討論(六)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
珀麗灣環境幾正,間格好似都唔錯,有朋友03年沙士好似100萬唔洗買左青馬橋海境單位

好平

呢啲機會可一不可再,如果現在賣返出去已經賺幾倍

珀麗灣真係要買望橋海景單位

我當時仲要夜晚上去朋友度,個景真係正到爆

我之前係咁同條女講不如買珀麗灣, 俾佢屌到聲都唔敢聲

佢仲話再講買珀麗灣就分手 之後我就唔敢再提呢三個字

佢做乜咁唔鍾意

十個有九個都會話出入唔方便
我毒撚就貪果度夠摺
珀麗灣環境幾正,間格好似都唔錯,有朋友03年沙士好似100萬唔洗買左青馬橋海境單位

好平

佢做乜咁唔鍾意

我毒撚就貪果度夠摺

佢話淘寶唔送貨入去 同埋唔方便, 主因都係淘寶唔送貨
巴打點睇港灣豪庭
我Target果到

我鐘意君匯港多d

港灣豪庭下面個公園

奧仔

奧仔

奧仔imply 緊好快會打仗 賣樓買實金啦各位

奧仔過年前好多新金句
柏傲灣又加價加推,巴打們咩心情

帶動二手樓please

好平

總會返到 2003....60,70 年代 PRICE..
花無百日紅

奧仔咁雲吞麵幾時會返到10蚊一碗呀?
依家最少都廿蚊碗好貴呀
想請教 係咪要過左罰息期先可以每月供多啲

好平

花無百日紅

依家最少都廿蚊碗好貴呀

想隕石撞香港多D

花無百日紅

依家最少都廿蚊碗好貴呀

想隕石撞香港多D

焦土政策

好平

佢做乜咁唔鍾意

我毒撚就貪果度夠摺

淘寶唔送都可以係理由

佢做乜咁唔鍾意

我毒撚就貪果度夠摺

同埋有渣車都唔會諗個度
另外相比下愉景灣配套會多d同前景好d 炒北大嶼發展概念
巴打點睇港灣豪庭
我Target果到

我鐘意君匯港多d

港灣豪庭下面個公園

咩事

要等做銀行或者有經驗既巴打解答你

我鐘意君匯港多d

港灣豪庭下面個公園

咩事

http://www.districtcouncils.gov.hk/archive/ytm_d/pdf/2010/YTM_2010_134_TC.pdf
新手想上車
如果有cash 120萬,月薪2個人加埋約3萬。 夠唔夠?
希望買350萬左右單位
新手想上車
希望買350萬左右單位

2成首期,連埋裝修雜費應該夠
3萬過到壓測,問題係依家冇乜350萬既樓

我鐘意君匯港多d

港灣豪庭下面個公園

咩事

http://www.districtcouncils.gov.hk/archive/ytm_d/pdf/2010/YTM_2010_134_TC.pdf

咁恐怖
4m 收租單位有無巴打/aa推介下?

睇大興感覺幾好

睇大興感覺幾好

車位唔洗煩

其實想full paid 一層再按錢出黎俾首期

有無得諗
新手想上車
希望買350萬左右單位

4m 樓, 俾80萬 首期, 就咁禁經絡個apps 入息要求$29,748

睇大興感覺幾好

車位唔洗煩

其實想full paid 一層再按錢出黎俾首期

有無得諗

Full pay 再按錢
新手想上車
希望買350萬左右單位

4m 樓, 俾80萬 首期, 就咁禁經絡個apps 入息要求$29,748

其實係唔係儲到150萬左右再諗會實際d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞