低調置業討論(六)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

早上車早甩身

利申:80後尾果班,出年結埋婚就完成30歲前買樓同結婚呢個目標

啱啱有個兄弟 結婚洗左四十幾萬,而家清哂袋,結婚真係唔敢諗

40幾萬先係邊先,得罪講句擺酒係多撚餘既

40個
扣左人情未

條數成日pump到好大
但係其實人情都收唔小

我有朋友擺clubone 35圍賺14個

club one 去過飲,啲野食超難食

30歲毒撚 未結婚冇細路,只係細個應承左阿媽大個要買層向海既單位俾佢住。
不過首期都要阿媽幫手

咁巴打供得起人工都好好啦

清哂袋, 供到60歲

人工會加職位會升投資會贏,對自己有信心,根據我觀察通過會十拎年攪掂,最好未來預返半年生活費同供樓錢,作為保險

早上車早甩身

利申:80後尾果班,出年結埋婚就完成30歲前買樓同結婚呢個目標

咁又未擺 未收禮,只係已經俾哂錢,四十幾個,我寧願買架m3完夢

早上車早甩身

40個
扣左人情未

條數成日pump到好大
但係其實人情都收唔小

野食好食未必有人會記得
但難食真係會記一世

40個
扣左人情未

條數成日pump到好大
但係其實人情都收唔小

野食好食未必有人會記得
但難食真係會記一世

呢個啱,clubone 出名難食同唔飽,因為佢地係做到會起家既,同酒店洒樓此終有分别

30歲毒撚 未結婚冇細路,只係細個應承左阿媽大個要買層向海既單位俾佢住。
不過首期都要阿媽幫手

咁巴打供得起人工都好好啦

清哂袋, 供到60歲

人工會加職位會升投資會贏,對自己有信心,根據我觀察通過會十拎年攪掂,最好未來預返半年生活費同供樓錢,作為保險

我都係預十零年供甩佢

清哂袋, 供到60歲

我都係預十零年供甩佢

識嘅人多數係咁,收入增加咗多咗錢冇乜嘢投資就放去樓到

八球 巴打可以日日J 翠如bb

送多張翠如BB J圖賀新居

18年中,可能真係爆左煲,好撚淆底
利伸:廢中 首次置業

唔洗怕既,買樓最大好處,進可攻退可守

就算跌你咪唔好賣,等升
平d租出去

股票就真係咩都無啦

八球 巴打可以日日J 翠如bb

送多張翠如BB J圖賀新居

就算跌你咪唔好賣,等升
平d租出去

股票就真係咩都無啦

依家仲坐住十幾萬倉底貨郁唔到
有排先返丁家鄉,又冇息收

就算跌你咪唔好賣,等升
平d租出去

股票就真係咩都無啦

見過鬼怕黑啦

就算跌你咪唔好賣,等升
平d租出去

股票就真係咩都無啦

見過鬼怕黑啦

我幾十萬倉底貨 有得佢擺 話多唔多話少唔少

就算跌你咪唔好賣,等升
平d租出去

股票就真係咩都無啦

見過鬼怕黑啦

我都宅住D錢係生意度,唔係應該會買1房

就算跌你咪唔好賣,等升
平d租出去

股票就真係咩都無啦

見過鬼怕黑啦

遲D 先再換大佢囉

就算跌你咪唔好賣,等升
平d租出去

股票就真係咩都無啦

見過鬼怕黑啦

遲D 先再換大佢囉

上左車先,
身邊既朋友一係就係父幹型,一出世或者一出黎做野老豆就買左層樓比佢地

完全離地
一係就已經完全放棄左,話自己咩野未定性,想玩多排,到30歲結婚先算

見過鬼怕黑啦

呢兩年輸撚左兩球 近排止蝕晒,如果唔係兩年前買左樓喇

遲D 先再換大佢囉

上左車先,
身邊既朋友一係就係父幹型,一出世或者一出黎做野老豆就買左層樓比佢地

完全離地
一係就已經完全放棄左,話自己咩野未定性,想玩多排,到30歲結婚先算

只係將煩惱推遅

見過鬼怕黑啦

巴打你炒期定炒牛熊輸咁多?

我玩正股蝕左100k度
依家得返少少蟹貨

遲D 先再換大佢囉

上左車先,

完全離地

只係將煩惱推遅

算啦,呢個世界總要有人咁,人人都心想事成咪世界大亂

巴打你炒期定炒牛熊輸咁多?

我玩正股蝕左100k度
依家得返少少蟹貨

細價股

上左車先,

完全離地

只係將煩惱推遅

算啦,呢個世界總要有人咁,人人都心想事成咪世界大亂

等奧仔2047
576呎兩房個廳應該會好大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞