[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(1) android 全面進場LIHKG

1001 回覆
40 Like 2 Dislike
陣間 flash image
叫ulm轉細白32算

部細黑128就黎等左1個月

又話一星期就出貨既

其實訂左貨既未ship可唔可以cancel?

我諗佢哋都好樂意將你嘅 quota 過俾其他訂咗嘅人
叫ulm轉細白32算

又話一星期就出貨既

佢話係preorder, vendor冇貨比佢 所以咪要你9等囉
可以叫佢refund但你預會蝕少少銀行手續費
已經dispatch左 比埋tracking no

又會快成咁
痴撚線咁耐都未有消息
dirty flashed NMF26F

Notification 細 icon 好似由五個變咗六個? 定係我記錯

Notification 細 icon 好似由五個變咗六個? 定係我記錯

係多咗個

又會快成咁

星期四會到喇
仲話搞埋refund叫我過幾日睇戶口

係多咗個

6個岩岩好擺哂必要既野

又會快成咁

我嗰部黑色大32 尋日都到咗 好撚好用。。。 我係咁玩google assistant

又會快成咁

我嗰部黑色大32 尋日都到咗 好撚好用。。。 我係咁玩google assistant

有咩咁好用
5x 上左7.1.1好似話touch screen 反應快左
利伸刷左franco kernel好撚爽
終於有reboot揀,等左幾多年
7.1仲有咩新野
up左同無up無咩分別
叫ulm轉細白32算

又話一星期就出貨既

我都十木訂
佢話expected 1 day later black 128但實際係幾耐
係咪可以sd返比佢地保養?
有冇用家講下pixel電量點
7.1仲有咩新野
up左同無up無咩分別

長㩒app icon會有類似iPhone嘅3D touch
相機多咗少少control
想換機唔想太貴,但唔想用大陸機
Pixel太貴又等唔切
5X二手機千零蚊,好唔好?
7.1仲有咩新野
up左同無up無咩分別

呢個好似要用google now launcher??
叫ulm轉細白32算

又話一星期就出貨既

我都十木訂
佢話expected 1 day later black 128但實際係幾耐

preorder有排等
寧願in stock先好買
叫ulm轉細白32算

又話一星期就出貨既

我都十木訂

preorder有排等

佢個Expected date每日都會推遲
勁無奈
7.1仲有咩新野
up左同無up無咩分別

呢個好似要用google now launcher??

唔知呢
或者你試吓啲Google Apps,大部分一有
Pixel太貴又等唔切

有保就得
我都係二手,bootloopr咗整過嚟
繼續開心使用中
叫ulm轉細白32算

又話一星期就出貨既

我都十木訂

preorder有排等

佢個Expected date每日都會推遲
勁無奈

唔係掛 巴打經驗等左幾耐先有
係ship先扣數定落訂個下已經扣左
security check d人話要打去銀行問信用卡個code係咪一定要比?打過去銀行話冇呢樣野
另外想問下已到手既用家pixel(not xl) 個mon會唔會起粒

Pixel太貴又等唔切

有保就得

我都係二手,bootloopr咗整過嚟

繼續開心使用中

bootloop係咪硬件問題無得搞要換?
二手去邊度買好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞