[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(1) android 全面進場LIHKG

1001 回覆
40 Like 2 Dislike
新年有行貨未
等到佛誕
絕對領域有歐版水貨賣,5990/7390兩隻都得32Gb…

呢間嘢伏唔伏?
絕對領域有歐版水貨賣,5990/7390兩隻都得32Gb…

呢間嘢伏唔伏?

有乜伏唔伏,領域就係貴賣水機,然後佢地自己保。
買唔買睇自己果關
5c撚留名
留名
屌 裝左Google assistant用
真係理想同現實。
好多野無得further再問(佢當新問題)

大部分function 而家Google app做到
now on tap仲多function仲好用 (cap screen)
但reddit d人講到google一定會用assistant代替now on tap
究竟幾時先出pixel

我意思係香港幾時先出
部n5好似就死就死咁

我都想知

係咪唔出架
留名
部n5岩岩又跌左跌 又冇事
留名
真係理想同現實。

now on tap仲多function仲好用 (cap screen)
但reddit d人講到google一定會用assistant代替now on tap

now on tap 定係 Google Now 呀
真係理想同現實。

now on tap 定係 Google Now 呀

now on tap.g Google now繼續係度
assistant只係取代左now on tap個shortcut
但原本佢個語音功能 係同Google now .呢個唔會無
打算放棄用google 野, 都唔係賣硬係,佢似賣concept 多。。 乜都係美國only,佢自己係美國打飛機啦
留名學野
cloud cloud

見到 Play store Chromecast 下面多左句

在 2016 年 11 月 25 日至 2016 年 12 月 25 日期間購買的商品,可於 2017 年 1 月 22 日前退貨及退款。

係咪表示就嚟會出 Chromecast ultra
lm
打算放棄用google 野, 都唔係賣硬係,佢似賣concept 多。。 乜都係美國only,佢自己係美國打飛機啦

咁你記得用 bing
留名等行貨pixel XL

between 有冇巴打絲打們知水貨是咪英美澳都可以係香港用,打算叫fd走部水貨落黎
留名等行貨pixel XL

between 有冇巴打絲打們知水貨是咪英美澳都可以係香港用,打算叫fd走部水貨落黎

美版係4G/LTE閹割版,有d本地頻譜唔support
留名
留名

見你咁耐都未開咪幫你開。。唔使屌

唔使食飯咩

留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞